Arama sonuçları: *

1. clowjobe

OYUNLARDA DÜŞÜK CPU KULLANIMI !

Öncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3...
  2. clowjobe

İşlemci Kullanımı Düşük

Öncelikle Merhabalar, Ben Ryzen 5 5500 İşlemci ve Rx580 8gb Ekran kartı Kullanıyorum Fivem'de Düşük fps sorunu yaşıyorum Ve bu CS:GO gibi oyunlarda da Yaşıyorum Önceden böyle bir sorunum yoktu neden oldu bilmiyorum Öncede Fivem'de CPU Kullanımım %30 40 Arasında Gidip gelirken Şimdi %2 3...
  3. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

hocam bende ryzen 5 5500 var sanırım yükleyebilirim.
  4. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

hocam kusura bakma ama gerçekten anlamadım ve sanırım türkiyedeki sitelere gelene kadar bekleyeceğim
  5. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

evet çok doğru
  6. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

Windows 10'a geçmekten başka çare kalmadı o zaman 1678988557 https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-K-rev-10/support#support-dl-bios Şöyle bir şey var? bakabilir misin
  7. clowjobe

BİOS SÜRÜMÜM GÜNCEL Mİ?

Öncelikle Merhabalar, Ben bilgisayarımı windows 11 yaptım ve valorant a girerken 9003VAN hatasıyla karşılaştım ve biostan secure boot açtığım zaman pc açılmıyor neyse onu geçtim başka ekran kartı kullanarak tekrar devre dışı bıraktım ve bilgisayarıma girdim ama dediğim gibi secure boot açınca...
  8. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Ben CPU'dan örnek verdim ram e bakmadım windows 10 kullanırken Yanlış anlaşılmasın
  9. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Hocam anlık olarak Windows 11'e geçiş yaptım ve CPU değerleri Win10'a göre daha düşük Win10'da 8-10 arası kullanım sağlarken win 11 de 2 3 arası değişiklik gösteriyor. Tabii ki bu daha iyi olduğu anlamına gelmiyor oyun testlerine falanda bakacağım erken konuşmak aptallık olur şuanlık
  10. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Hocam bunun ve bu tarz şeylerin win11 ile alakalı olduğunu sanmıyorum belleğin mhz'i ve kalitesine bağlı olduğunu düşünüyorum Ama windows 10'da daha fazla kullanım harcanıyor yazmışsınız, orasını pek anlayamadım belki win'11 ile alakalıdır. 1678828983 Tamamdır hocam baktığın için sağol
  11. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Hocam b450M-K anakart kullanıyorum bios sürümüm en fazla F1 e çıkıyor diye biliyorum Önceden Denemiştim daha üstü bir sürüm bulamadım. Ve şuanki sürüm F1
  12. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Aklımda Hocam Teşekkür ederim bir sorun çıkarsa temiz kurulum Yapacağım.
  13. clowjobe

Yardım Ekran kartı kaç TL eder

Hocam alıcı çıkarsa En az 2200 veya 2300'e kadar pazarlık Sağlamanızı öneririm Çünkü MSİ'ın 1060 serisi İyi bir işlemciyle Bir olduğu zaman Çok iyi performanslar ortaya çıkıyor Kendimde 2 yıl kullandım.
  14. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Hocam meseleyi ciddi bir tartışmaya sokmaya gerek yok Kısaca Sistemi iyi olan geçer, Kimisi arayüzü için geçiyor Kimisi de kendi bilgisayarında Win11 daha hızlı olduğu için, herkesin tek ağızdan konuşması mantıklı değil. Dediğim gibi Kimisinin Bilgisayarında Daha hızlı Kimisinin ise Daha yavaş
  15. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

evet Doğru söylüyorsunuz. Ama uğraşmak istemiyorum nedense
  16. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

bu konuyu açtıktan sonra baya bi forumlardaki konularıda ziyaret ettim ve 11 e Geçmeye karar verdim Herkes sorunlar düzeltildi falan diyor fps artışı +Yönde gibi şeyler söylüyorlar ama Kısaca Görev çubuğu hoşuma gidiyor Fps falan bahane :D
  17. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Hocam sanırım bu windows 10'da ayarlar kısmına gelen windows 11'e güncelle kısmından geçebiliyorum
  18. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

?
  19. clowjobe

Windows 10 ve Windows 11

Bazı forumlarda yazana göre Windows 11 işletim sisteminde iyileştirilmeler Yapılmış Önceden olan hatalar Performans Sorunları Şuan yokmuş sanırım Bende Windows 10 Kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi planlıyorum Geçme sebebim'de windows 11'in Win10'a göre daha hızlı olmasını düşünmem Doğru mudur...
  20. clowjobe

Fivem Araba FPS Drop

Öncelikle Merhabalar, Fivem de Sürekli Fps drop Yiyorum Çözümünü Bilen Birisi Yazarsa mutlu olurum. Sistemim: rx580 8gb Ekran Kartı, Ryzen 5 5500, 8gb 3600Mhz Ram, b450M K Anakart 120 GB SSD 500GB HHD. Not: GTA Harddisk'e kurulu, Fivem ise SSD'ye kurulu. Bu sadece roleplay sunucuları için...
Top Bottom