Neler Yeni

Windows 10 ve Windows 11

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Windows 11 kullandıktan sonra tekrar bunları yazmanızı sabırsızlıkla bekliyorum…

Bende Windows 11 kullanıyorum ve oyun fps açısından baya gelişme var Windows 10’dan daha iyi fps alıyorum.

Ram kullanımı desen windows 10’dan daha az bile diyebilirim boşta %14 ram kullanıyor ve bu bence çok iyi bir şey.

Sizin sisteminizde kötü çalışmış olabilir ama diğer kullanıcılara saygı duymak zorundasın.

Hiç bir şeyi tecrübe etmeden lafını yapma!
ben gereksiz windows servislerini kapattım boşta 1.3gb kullanıyor ram foto atar mısın görev yönticisinin kaç mb yiyor ?
ek olarak game bar gibi gereksiz servisleri kapattım win11 imkanı yok fazla fps veremez pek serviste kapatmadım 1.5gb di zaten 1.3gb oldu servisler açık çoğu 2-3 service kapattım sadece

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    77.1 KB · Hit: 51

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
ben gereksiz windows servislerini kapattım boşta 1.3gb kullanıyor ram foto atar mısın görev yönticisinin kaç mb yiyor ?
ek olarak game bar gibi gereksiz servisleri kapattım win11 imkanı yok fazla fps veremez pek serviste kapatmadım 1.5gb di zaten 1.3gb oldu servisler açık çoğu 2-3 service kapattım sadece
Elinde böyle bir cihazı olan kişi Windows 11 kötü diye yorum atıyor. Dua et Windows 10’unu stabil çalıştırıyor.

KlausM

80+ Silver
Win11 en iyisi.

clowjobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
can can
bu konuyu açtıktan sonra baya bi forumlardaki konularıda ziyaret ettim ve 11 e Geçmeye karar verdim Herkes sorunlar düzeltildi falan diyor fps artışı +Yönde gibi şeyler söylüyorlar ama Kısaca Görev çubuğu hoşuma gidiyor Fps falan bahane :D
resim_2023-03-15_000015950.png

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
bu konuyu açtıktan sonra baya bi forumlardaki konularıda ziyaret ettim ve 11 e Geçmeye karar verdim Herkes sorunlar düzeltildi falan diyor fps artışı +Yönde gibi şeyler söylüyorlar ama Kısaca Görev çubuğu hoşuma gidiyor Fps falan bahane :D Alıntıyı görüntüle
Temiz kurulumla geçiş sağlamanız daha iyi olur. Yükseltmede diskiniz şişer ve sıkıntı çıkarma ihtimali olur.

Hasan344

80+ Gold
Daha dün 11'den 10'a döndüm ve bir daha asla 11'e geri geçmem.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Elinde böyle bir cihazı olan kişi Windows 11 kötü diye yorum atıyor. Dua et Windows 10’unu stabil çalıştırıyor.
seninle tartışılmaz zaten win10 ile win11 aynı taban daha performanslı olduğunu iddia etmek mantıksız. bir ara gamebar fps düşürüyordu kapatınca yine düzeliyordu. ram olarakta atmadın foto kaç mb yiyor boşta ?
şekli şemali hoşuna gitmesi win10dan daha iyi olduğunu göstermez. ikiside aynı taban aynı kod 21h2 diğeri 22h2 senin hız ve performans iddian bana göre tam bir komedidir.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
seninle tartışılmaz zaten win10 ile win11 aynı taban daha performanslı olduğunu iddia etmek mantıksız. bir ara gamebar fps düşürüyordu kapatınca yine düzeliyordu. ram olarakta atmadın foto kaç mb yiyor boşta ?
şekli şemali hoşuna gitmesi win10dan daha iyi olduğunu göstermez. ikiside aynı taban aynı kod 21h2 diğeri 22h2 senin iddian bana göre tam bir komedidir.
Boyun kadar konuş derler ya, bende sana cihazın kadar konuş diyorum 😂

clowjobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
can can
şekli şemali hoşuna gitmesi win10dan daha iyi olduğunu göstermez. ikiside aynı taban aynı kod 21h2 diğeri 22h2 senin iddian bana göre tam bir komedidir.
Hocam meseleyi ciddi bir tartışmaya sokmaya gerek yok Kısaca Sistemi iyi olan geçer, Kimisi arayüzü için geçiyor Kimisi de kendi bilgisayarında Win11 daha hızlı olduğu için, herkesin tek ağızdan konuşması mantıklı değil. Dediğim gibi Kimisinin Bilgisayarında Daha hızlı Kimisinin ise Daha yavaş

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir
evet Doğru söylüyorsunuz. Ama uğraşmak istemiyorum nedense
Sıkıntı çıkma ihtimali var aklınızda bulunsun. Temiz kurulum en iyisidir. İmkanınız varsa temiz kurulum yapın.

Top Bottom