Neler Yeni

Windows 10 ve Windows 11

clowjobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
can can
win10 daha fazla ram kullanmasi imkansiz. uzun sure kullandigindan ve cesitli program falan yuklediginden olabilir. attigin resimde bile 2.4gb kullaniyor. win 10 da fotografin olsaydi ne ram kullanmis gorevilirdik ama dedigim gibi ram iddian bana gore yanlis senelerdir win10 vardi muhtemelen gereksiz programlar yuklenmis ve ram kaplamistir. bilgisayar bilgin olmadigindan sadece yuzdeye bakmis gecmissin. win 10 kesinlikle daha az ram yer. kullanim olarakta ikiside ayni taban
Ben CPU'dan örnek verdim ram e bakmadım windows 10 kullanırken Yanlış anlaşılmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut F.
win10 daha fazla ram kullanmasi imkansiz. uzun sure kullandigindan ve cesitli program falan yuklediginden olabilir. attigin resimde bile 2.4gb kullaniyor. win 10 da fotografin olsaydi hangi program veya servis ne kadar ram kullanmis gorevilirdik ama dedigim gibi ram iddian bana gore yanlis senelerdir win10 vardi muhtemelen gereksiz programlar yuklenmis ve ram kaplamistir. bilgisayar bilgin olmadigindan sadece yuzdeye bakmis gecmissin. win 10 kesinlikle daha az ram yer. kullanim olarakta ikiside ayni taban
Olabilir ama hep aynı programları yüklüyorum ama zamanla ram kullanımı artabilir zaten fazla bir fark yok bana göre ramin yüksekse pekte etkileyeceğini sanmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam anlık olarak Windows 11'e geçiş yaptım ve CPU değerleri Win10'a göre daha düşük Win10'da 8-10 arası kullanım sağlarken win 11 de 2 3 arası değişiklik gösteriyor. Tabii ki bu daha iyi olduğu anlamına gelmiyor oyun testlerine falanda bakacağım erken konuşmak aptallık olur şuanlık
Nasıl memnunmusunuz hala

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Nasıl memnunmusunuz hala
ben memnun kalmadım win10 2.4gb ram harcıyor. win11 ise 3.2gb ram.
güncellemeyle düzeltildi mi bilmem ama kısayolu tutup görev çubuğuna bırakma çalışmıyordu. kısayola sağ tık yapıp atmak gerekiyordu. win11 de wifi ile ses birleştirmişler fare orta tuşu ile ses yükseltip azaltamıyorsun illa fare ses ikonunun üzerine gidecek sonra fare orta tuşla azaltıp yükselteteksin. görev çubuğuna sağ tıklayınca menülerd gelmiyordu görev yöneticisi ordan açıyorum bazen win11de seçenekler yoktu tam rezaletti. hafif görsel yenileme dışında şahsen ben bir artısını görmedim. hatta eksisi fazla bile zaten kimse beğenmediği için şuan win12 beta dağıtımda flash belleklerle testerlara veriyorlar. resmi olmayan win12 iso düşer yakında internete

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut F.
ben memnun kalmadım win10 2.4gb ram harcıyor. win11 ise 3.2gb ram.
güncellemeyle düzeltildi mi bilmem ama kısayolu tutup görev çubuğuna bırakma çalışmıyordu. kısayola sağ tık yapıp atmak gerekiyordu. win11 de wifi ile ses birleştirmişler fare orta tuşu ile ses yükseltip azaltamıyorsun illa fare ses ikonunun üzerine gidecek sonra fare orta tuşla azaltıp yükselteteksin. görev çubuğuna sağ tıklayınca menülerd gelmiyordu görev yöneticisi ordan açıyorum bazen win11de seçenekler yoktu tam rezaletti. hafif görsel yenileme dışında şahsen ben bir artısını görmedim. hatta eksisi fazla bile zaten kimse beğenmediği için şuan win12 beta dağıtımda flash belleklerle testerlara veriyorlar. resmi olmayan win12 iso düşer yakında internete
Allah allah görev çubuğuna ekleme sorunsuz bende ve evet Windows 11 de ses ikonunun üzerine gelince tekerleği oynatınca düşürüyor bende Tıklayıp açılan menüden ses menüsüne gelip tekerleği oynatınca da azalıp yükseliyor ses görev çubuğu sağ tık olayıda sorunsuz bende bazı sistemlerde hala sorun yaratabiliyor yapacak bir şey yok şans meselesi birazda

Top Bottom