Arama sonuçları: *

1. freygasm

İnceleme Monitör Lambası (139tl, vergi ile 410tl) İnceleme

Aynı ürünü bir kaç farklı satıcı satıyor illa görürsünüz.
  2. freygasm

Asus Rog Azoth - Garantiden Değişim Geldi Ne Kadar Eder

Batarya kolay, ekstradan eklemesi de zor değil.
  3. freygasm

Temudan klavye onerisi

Kursa gerek yok, kitapçıkta her şey yazıyor çözemediğin bir şey olursa etiketle. 104tuşluyu da boşverxd
  4. freygasm

🔥İndirim HayatPay Hepsiburada 100TL

https://www.hepsiburada.com/magaza/hepsiburada Buradan ürünlere bakabilirsiniz. 1732208804 BEYAZ TÜL BEMBEYAZ TÜLLL AAAAA
  5. freygasm

https://www.hepsiburada.com/osram-9w-led-uzaktan-kumandali-ampul-sari-beyaz-isik-806lm-p-hbv0000184vcy
  6. freygasm

Yo işleniyor, hepsiburada satıcısında geçerli. 1732208501
  7. freygasm

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bilinçli tüketici... Kutudan çıkan kağıdı 3sn okumadıkları için , klavyeyi kitleyip bozuk diye konu açıyorlar. Örnek olursunuz umarım :D
  8. freygasm

Rehber Asus TUF VG27AQML1A monitör ayarları nasıl olmalı?

Çok teşekkür ederim hocam, bilgisayara geçer geçmez bunları uygulayıp tekrar yorum yapacağım. O ara da od ayarını atmış olursunuz sanırım. Elinize sağlık.
  9. freygasm

Evet u olay basitçe qmk-via veya open source yazılıma sahip klavyelerde oluyor. Bkz: corsair, razer, steelseries, gmmk gibi markaların ürünlerini almadığınızda klavyenizde qmk arayın. Qmk-via varsa bu tarz rgb senkronkları da yapılabiliyor. Aynı şekilde screen ambilight vs.
  10. freygasm

Öncelikle önerdiğin klavye ile azoth farklı klasmanlarda switchleri dolayısıyla. Sonrasında attığın ürün HE klavyelerin giriş seviyesi, noname bir ürün. Sırf HE diye o paralar o klavyeye verilmez. Bir HE klavye ne kadar iyi olursa olsun çok iyi bir yazılıma ve switchlerin pcbye ne kadar doğru...
  11. freygasm

Razer deathadder v3 pro nasıldır

Ben ilk çıktığında amazondan almıştım 3ay önce de en son servise gittiğinde para iadesi istedim, seri numarasını bilmiyorum. Son gelen ocak gibi falan gelmişti elime sanırım.
  12. freygasm

Razer deathadder v3 pro nasıldır

Scroll sorunu var evet. 3kere değişim yapıldı, sonuncuda iade edip gpx2 geçtim. Bilkom garantisi altında olanlardan alırsan servis çok hızlı çalışıyor.
  13. freygasm

TUF X870 Anakart RGB Header sorunu

3pin argb data aktarımı sağlıyor, 4pin rgb data aktarımı sağlamıyor. Yani çevirici diye bir şey yok. Sakın 4pini 3pine takma yakarsın fanları. RGB kontrolcü alabilirsin belki onda da kasadan kontrol edebilirsin, reset tuşuna bağlayıp.
  14. freygasm

Hocam şu fason klavyeyi atmaya utanmadın mı :D Ben de neo70, gmmk3, keychron q1 max falan bekliyorum daha iyi modeller diyince.
  15. freygasm

Rog azoth çok premium bir klavye ama sesi çok tatmin etmiyor beni bir de çok overpriced.
Top Bottom