Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden alsınlar.
Ak820 Pro klavyeme yedek olarak almıştım ancak onun önünde gibi duruyor. Muhtemelen ak820 yedeğe çıkacak :LOL:
Konu boyunca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Okuduklarım sayesinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan klavyeyi kullanmaya başladım.

WhatsApp Image 2024-11-21 at 17.31.07_06ae7395.jpg

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer

yaman..k

80+ Silver
Klavye geldi baya güzel fiyatının çok üstünde bir kalitesi var hayla almayan varsa kesinlikle kaçırmasın keycaps kalitesi filan çok iyi seside hoş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yusuf sahin
bana da şimdi geldi önceden de çok kaliteli klavyeler kullandım f75 çoğundan daha kaliteli ve smooth bi hissi var çok sağlam hissettiriyor.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet
11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden alsınlar.
Ak820 Pro klavyeme yedek olarak almıştım ancak onun önünde gibi duruyor. Muhtemelen ak820 yedeğe çıkacak :LOL:
Konu boyunca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Okuduklarım sayesinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan klavyeyi kullanmaya başladım.

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.Klavyenin kullanma klavuzu nasıl tuş fonksiyonlarını kolay öğrenebilirmiyiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Hayırlı olsun.Klavyenin kullanma klavuzu nasıl tuş fonksiyonlarını kolay öğrenebilirmiyiz.
Sağolun, teşekkür ederim. Kullanma kılavuzunda bütün kısayollar belirtiliyor, kısaca göz atarsanız hemen öğrenirsiniz. Klavyeye tuş ataması, makro vb şeylerle uğramayacaksanız yazılımını kurmanızı tavsiye etmem. Bir ayar yapıp kaydedince klavye kitleniyor, klavyeyi kabloyla bağlayıp firmware güncellemeniz gerekiyor. Bir kere firmware güncelledikten sonra sorun tekrar etmiyor ama uğraşmak istemezseniz yazılımını yüklemeyin derim.

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmail dağhan

Alıntıyı görüntüle
Ben de almayı düşünüyorum şu an herhangi bir indirim kodu var mı acaba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
Sağolun, teşekkür ederim. Kullanma kılavuzunda bütün kısayollar belirtiliyor, kısaca göz atarsanız hemen öğrenirsiniz. Klavyeye tuş ataması, makro vb şeylerle uğramayacaksanız yazılımını kurmanızı tavsiye etmem. Bir ayar yapıp kaydedince klavye kitleniyor, klavyeyi kabloyla bağlayıp firmware güncellemeniz gerekiyor. Bir kere firmware güncelledikten sonra sorun tekrar etmiyor ama uğraşmak istemezseniz yazılımını yüklemeyin derim.
Bilinçli tüketici... Kutudan çıkan kağıdı 3sn okumadıkları için , klavyeyi kitleyip bozuk diye konu açıyorlar. Örnek olursunuz umarım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Ben de almayı düşünüyorum şu an herhangi bir indirim kodu var mı acaba
Bildiğim kadarıyla şuan sadece müşteri hizmetlerinden %20 kupon isteyebilirsiniz. Önce 110 tl kredi isteyin, kampanyamız sona erdi diyecekler, o zaman onun yerine kupon istiyorum derseniz belki verebilirler. Biraz temsilcinin keyfine bağlı, eğer biri vermezse başkasını deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Alıntıyı görüntüle
İndirim kartı nasıl alabilirim bir yolu varmı eğer uyguna getirebilirsem bende almayı düşünüyorum

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Çağdaş Akçay
benimde muhtemelen yarın elimde olacak 14 ünde sipariş verdim beklediğimden hızlı geldi

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Bu ARAS KARGO bilerekmi yapıyor bunu arkadaşlar :d kargo Bursaya gidiyor Ankaradayım. sipariş vereli 1 hafta bile olmadı ne güzel seviniyodum erken geliyor diye

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    14.7 KB · Hit: 33

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Erdoğan Aktaş
Bu ARAS KARGO bilerekmi yapıyor bunu arkadaşlar :d kargo Bursaya gidiyor Ankaradayım. sipariş vereli 1 hafta bile olmadı ne güzel seviniyodum erken geliyor diye
usta gümrükleme de ne kadar durdu havaalanına ulaştıktan sonra

Top Bottom