Neler Yeni

Asus Rog Azoth - Garantiden Değişim Geldi Ne Kadar Eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
Hocam yeni geldi kutuyu açıp test ettim çalışıyor, jelatinleri üzerinde hala. Tekrar kutuya koyup ilana 5.5'a koyayım o halde?

Kutuyu açıp test ettim hocam ama jelatinleri hala üzerinde onlara dokunmadım. 5.5'e ilana koyayım, alıcı içinde biraz uygun olmuş olur benim de işim görülmüş olur.
Hocam ilan linki atabilirmisiniz yaklaşık bir ay önce azoth siyah almıştım fakat kendimce sebeplerden iade etmiştim beyazını almayı düşünebilirim kalitesini çok beğenmiştim, şu an hiç param kalmadı tek sorun bu (konsol oyun aklıma geldi 😅)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke dün görseydım dün II 96 aldım azoth kafamda vardı sıfır uygun bulamamıştım. bugün klavye geldi amazondan açtım iade etmek etik olmaz.
Aldığınız klavyede güzeldir hocam num pad arayanlar için birebir

Rog azoth çok premium bir klavye ama sesi çok tatmin etmiyor beni bir de çok overpriced.
evet ses ve tuş hissiyatını beğenmediğim için bende iade etmiştim ama oyun oynarken çok zevk almıştım ets de ceza yiyince klavye polis ışıkları falan yanıyordu hoş detaylar bence

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
Hocam ilan linki atabilirmisiniz yaklaşık bir ay önce azoth siyah almıştım fakat kendimce sebeplerden iade etmiştim beyazını almayı düşünebilirim kalitesini çok beğenmiştim, şu an hiç param kalmadı tek sorun bu (konsol oyun aklıma geldi 😅)

Aldığınız klavyede güzeldir hocam num pad arayanlar için birebir

evet ses ve tuş hissiyatını beğenmediğim için bende iade etmiştim ama oyun oynarken çok zevk almıştım ets de ceza yiyince klavye polis ışıkları falan yanıyordu hoş detaylar bence
Evet u olay basitçe qmk-via veya open source yazılıma sahip klavyelerde oluyor. Bkz: corsair, razer, steelseries, gmmk gibi markaların ürünlerini almadığınızda klavyenizde qmk arayın. Qmk-via varsa bu tarz rgb senkronkları da yapılabiliyor. Aynı şekilde screen ambilight vs.

gunesss

80+
Evet u olay basitçe qmk-via veya open source yazılıma sahip klavyelerde oluyor. Bkz: corsair, razer, steelseries, gmmk gibi markaların ürünlerini almadığınızda klavyenizde qmk arayın. Qmk-via varsa bu tarz rgb senkronkları da yapılabiliyor. Aynı şekilde screen ambilight vs.
seni not ettim klavye konusunda darlamak için diyeceğim ama azothdan sonra ne memnun bırakır bilemiyorum...

batarya benim kırmızı çizgim galiba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
seni not ettim klavye konusunda darlamak için diyeceğim ama azothdan sonra ne memnun bırakır bilemiyorum...

batarya benim kırmızı çizgim galiba
Batarya kolay, ekstradan eklemesi de zor değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
o kadar custom ile uğraşacak sabırı kendimde göremiyorum :(
Azoth tan sonra bu klavyeye geçtim hocam, zevkinize uyarsa memnun kalacağınızı düşünüyorum, ses konusunda ve tuş hissiyatı olarak çok daha güzel benim için. Youtube incelemelerinden görmüştüm, tam şarjda 2 haftadır %50 ışık gücünde kullanıldı son 1 haftadır tamamen kapalı şu an 65te bu konuda net bir şey söylemek çok yanlış olur sizin kullanımınıza bağlı olarak çok daha kısa ve ya uzun olabilir

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-pro-mekanik-klavye

gunesss

80+
Azoth tan sonra bu klavyeye geçtim hocam, zevkinize uyarsa memnun kalacağınızı düşünüyorum, ses konusunda ve tuş hissiyatı olarak çok daha güzel benim için. Youtube incelemelerinden görmüştüm, tam şarjda 2 haftadır %50 ışık gücünde kullanıldı son 1 haftadır tamamen kapalı şu an 65te bu konuda net bir şey söylemek çok yanlış olur sizin kullanımınıza bağlı olarak çok daha kısa ve ya uzun olabilir

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-pro-mekanik-klavye
hocam %25 rgb kullanıyorum, söylediğinize göre 1 ay gider heralde, stok geldiği gibi bir tane çekeceğim çok sağolun

Top Bottom