Neler Yeni

Asus Rog Azoth - Garantiden Değişim Geldi Ne Kadar Eder

gunesss

80+
bu paraya rahatça rapid trigger modeller bulunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahsen deneyimledim, rapid trigger aman aman mucizevi bir buluş gibi gelmedi bana, rgb kapalı ekran kapalı 1 hafta, rgb ekran açık 2 günde bir şarj ile uğraşmamak için azoth aldım, 1.5 ayda bir falan şarj ediyorum, kapatırsam 3 ayda bir şarj ederim heralde :D

şahsen deneyimledim, rapid trigger aman aman mucizevi bir buluş gibi gelmedi bana, rgb kapalı ekran kapalı 1 hafta, rgb ekran açık 2 günde bir şarj ile uğraşmamak için azoth aldım, 1.5 ayda bir falan şarj ediyorum, kapatırsam 3 ayda bir şarj ederim heralde :D
valla hocam temudan 900 e aldığım aula klavyeyide 3 haftadır kullanıyorum hiç şarj etmedim daha yarısı duruyo r:D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
ya bendekinde de arada çift tıklama oluyor, çok üşeniyorum servise yollamaya yollayayım da benimkini de değiştirsinler bari

daha iyi hangi model var kablosuzda hocam? ciddi soruyorum

hot swap olması, switchi vb. vb. hepsi zaten neredeyse tüm custom klavyelerde aynı, hangi klavyede böyle bir pil performansı var ki
Rog azoth çok premium bir klavye ama sesi çok tatmin etmiyor beni bir de çok overpriced.

gunesss

80+
Rog azoth çok premium bir klavye ama sesi çok tatmin etmiyor beni bir de çok overpriced.
ses konusunda size o kadar katılıyorum ki, switch arayışındayım, red switch tatsız

valla hocam temudan 900 e aldığım aula klavyeyide 3 haftadır kullanıyorum hiç şarj etmedim daha yarısı duruyo r:D
evde hiç açılmamış aula f75 var 2 tane yedek olarak almıştım, rgb açıkken 17 saat dayanıyormuş pili öyle yazmışlar

tüm darmosharkları kullandım, attığın wraith w75 de dahil batarya konusunda bayağı kötüler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer
bu paraya rahatça rapid trigger modeller bulunuyor

Hocam şu fason klavyeyi atmaya utanmadın mı :D Ben de neo70, gmmk3, keychron q1 max falan bekliyorum daha iyi modeller diyince.

ses konusunda size o kadar katılıyorum ki, switch arayışındayım, red switch tatsız

evde hiç açılmamış aula f75 var 2 tane yedek olarak almıştım, rgb açıkken 17 saat dayanıyormuş pili öyle yazmışlar
rgb hiç açmadım doğrudur rgb açıkken öyledir

Hocam şu fason klavyeyi atmaya utanmadın mı :D Ben de neo70, gmmk3, keychron q1 max falan bekliyorum daha iyi modeller diyince.
türkiyede vergi dilimine takılmadan nereden getirebilirsin hocam, at alalım bizde

gunesss

80+
rgb kapalıyken hepsinin uzun, gece oyun oynarken klavyede tuşlar gözükmüyor, w75'te de öyle, açıkçası eğer rapid trigger ve benzeri özellikleri önemsiyorsam custom klavye alırım, bu attığın klavyelerin hepsi gözümde çöp kalıyor, azoth'u seçmemin tek sebebi de gündelik kullanıcı ile custom klavye sevenlerin ortak noktası olması oldu

bu arada aula f75 rgb kapalı bile duyduğum en iyi batarya sürelerinden birine sahip o halde, şaşırtmadı değil iyi ki 2 tane çekmişim 10 numara yedek klavye :D

ridvan k

80+ Bronze
ne 4-5'i bro, ben 5.5'a temizini zor buldum, kafadan 6ya satarsın kutusunu hiç açmazsan.

bu arada neden servise yollamıştın? çift basma mı vardı sende de
Ben ince hesapda gecen ay 6 ya aldım sıfır sanki sen fazla abarttın

gunesss

80+
Ben ince hesapda gecen ay 6 ya aldım sıfır sanki sen fazla abarttın
6 değil 6.5'tur o kankam, sıfır açılmamış kapalı kutuyu 6'ya satardı çünkü ürünün ikinci el piyasası yok, biraz sahibindende takip et tek tük 5'e 5.5'a görürsün

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,863
İsim
yusuf ecer

türkiyede vergi dilimine takılmadan nereden getirebilirsin hocam, at alalım bizde
Öncelikle önerdiğin klavye ile azoth farklı klasmanlarda switchleri dolayısıyla. Sonrasında attığın ürün HE klavyelerin giriş seviyesi, noname bir ürün. Sırf HE diye o paralar o klavyeye verilmez. Bir HE klavye ne kadar iyi olursa olsun çok iyi bir yazılıma ve switchlerin pcbye ne kadar doğru, hızlı data aktardığına bakılır. Wooting de bu konuda rakipsiz olduğu için bu fiyatlarda zaten.
Vergi dilimine takılmadan nereden getirebilirsin demişsin, ben yorumumda şunları şunları önermeni beklerken önerdiğin klavyeye bak demişim, önerine gülmüşüm. Ama yine de nereden alacağız sorusunu merak ediyorsan ; mechmonkeys vs gibi siteler sipariş sonrasında faturayı senin istediğin gibi düzenliyor genelde. Vergi sınırına takılmamanı sağlıyorlar.

fruko.gzz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar.

Asus Rog Azoth klavyemi garantiye göndermiştim, ürün değişimi olmuş sıfır ürün gönderdiler. Ürün beyaz ve satmayı düşünüyorum, ne kadar eder acaba?

Mac'e geçtiğim için Apple Magic Keyboard kullanıyorum, artık bunu satma kararı aldım o yüzden.

Alıntıyı görüntüle

Akakce'de en düşük fiyat bu şekilde, 1.5 sene daha garantisi mevcut.
4500 TL'ye alabilirim

gunesss

80+
4500'e vereceksen ben bu akşam aldırayım yaşadığın yerden :D

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Özgür
Keşke dün görseydım dün II 96 aldım azoth kafamda vardı sıfır uygun bulamamıştım. bugün klavye geldi amazondan açtım iade etmek etik olmaz.

Top Bottom