Zaten geforce gerekli olan yazilimlari otomatik olarak kurmanizi istiyor indirip kurduysaniz olay tamamdir fakat orada bulunan bilinmeyen aygitlarin hepsi gitmediği sürece bilgisayarinizdan tam performans alamassiniz onlari da mutlaka yükleyin
İstediğim resim bu değil aslinda seni de uğraştiriyorum ama kusura bakma windows arama yerine aygit yoneticisi yazip ilk çikan görseli atmani istiyorum
1691687177
Tek ekran karti değil işlemci ve anakartın da sürüculeri oluyor onun için görmek istiyorum ona göre yardimci olacağim
Büyük ihtimalle pcyi yeni toplamişsındir ve herhangi bir işlemci ve ekran karti driveri yok bu yüzden nvidia sitesinden sürücü yüklemen lazim aygit yöneticisinin resmini atar misin?
Eğer bütçen varsa sıvı soğutma amd işlemciler için çok iyi olur. Ama bütçen fazla yok ise kule tipi ve bilindik marka almalisin çünkü elindeki işlemci çok ısınacak ve o kadar da performans verecek o yüzden işlemcini soğuk tutman lazim ben sıvı soğutma öneririm.
Arkadaşım da High Power markasını kullaniyor üstelik köy gibi bir yerde yani sürekli elektriklerin gidip geldiği yerde ve sorduğumda baya memnundu . Bir sorun olmadiğini söylemişti
Gigabyte markasının psu modellerini kendisi üretmediğini duymuştum ama Asus,Msi,Fsp markalarının çok kaliteli olduğunu ancak bi o kadar da pahalı olduğunu biliyorum birnevi markaya para vermiş gibi hissediyorum.Teşekkürler..
Elimde olan Game Force 600 Watt 80+ Bronz sertifikalı Güç kaynağının sistemim için yetersiz olduğunu düşündüğüm için Güç Kaynağı arıyorum ve High Power markası bana güvenilir geldi siz ne düşünüyorsunuz? Önerebileceğiniz başka güç kaynağı var mıdır acaba? (Bütçem 4000TL - 4500TL).
i5 12400f
h 610m-a
rx 6700
cooler master ml 120
500 gb ssd okuma yazmayı boşverin
16 gb ram 3200 mhz 2x 8
ve bunlar için 600 w 80 plus bronze psu yeterli midir?