Neden böyle bir şey dedin ki yardimci olmaya çalişiyorum burdaBence sende bilmiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Latino bunu indir kur kardeşim düzelmese o zaman gel sor yeniden başltmayı unutma
HocamNeden böyle bir şey dedin ki yardimci olmaya çalişiyorum burda
Büyük ihtimalle pcyi yeni toplamişsındir ve herhangi bir işlemci ve ekran karti driveri yok bu yüzden nvidia sitesinden sürücü yüklemen lazim aygit yöneticisinin resmini atar misin?
Bence sende bilmiyorsun
@Latino bunu indir kur kardeşim düzelmese o zaman gel sor yeniden başltmayı unutma
Hocalarım sanırım kuruldu. Technopat sitesindeki gibi kurdum. Link şu.Nvidia sürücü sitesine git RTX 4060 seç indirip kur.
İşlemcin nedirHocam
Hocalarım sanırım kuruldu. Technopat sitesindeki gibi kurdum. Link şu.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.comMesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam bir el atın Allah rızası için.İ
Buyur kardeşim detaylıca yardımcı olacağım son durum nedirHocam
Hocalarım sanırım kuruldu. Technopat sitesindeki gibi kurdum. Link şu.
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.comMesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü hocam bir el atın Allah rızası için.
AMD R7 7840HSİşlemcin nedir
Hocam ekran kartı bitsin de bir. Daha kuruldu mu onu bile bilmiyorum. Zaten onları nasıl kuracağımı da bilmiyorum. Neyse onu sorarım.Zaten geforce gerekli olan yazilimlari otomatik olarak kurmanizi istiyor indirip kurduysaniz olay tamamdir fakat orada bulunan bilinmeyen aygitlarin hepsi gitmediği sürece bilgisayarinizdan tam performans alamassiniz onlari da mutlaka yükleyin
Hocam özele gelir misiniz?Buyur kardeşim detaylıca yardımcı olacağım son durum nedir
Yazdım hocamEkran kartını kumussunuz o tamam birde işlmeci chipset ve dirver kurmanız gerekiyor işlemcinizi söyleyin yardımcı olayım
Hocam çok özür dilerim kusura bakmayın bir anlık şeyime geldi o ankiNeden böyle bir şey dedin ki yardimci olmaya çalişiyorum burda