HP Laptop Ekran Kartı Sorunu

Levi2

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,
cihazına sahibim. windows 11 işletim sistemini kurdum. Güncelleştirmeleri Denetle kısmından tüm driverleri yükledim. Rtx 4060 ekran kartının driveri yüklü olmasına rağmen çalıştır->dxdiag komutundan açılan pencerede ekran kartını göremiyorum. Oyunlarda 4060 birincil ekran kartı olarak çalışmadığı için fps droplar alıyorum. Aygıt yöneticisinden driveri kaldırıp yeniden yükledim fakat yine de çözüm olmadı. dxdiag ekranı, aygıt yöneticisi ekranı, nvdia app ekranı ve grafik ayarları ekranını ek'te görsel olarak ekledim. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı isterim.

Ekler

• aygıtyöneticisi.webp
    aygıtyöneticisi.webp
    30.4 KB · Hit: 17
  • dxdiag.webp
    dxdiag.webp
    35.4 KB · Hit: 16
  • grafik ayarları.webp
    grafik ayarları.webp
    19.3 KB · Hit: 15
  • nvdiaapp.webp
    nvdiaapp.webp
    50.6 KB · Hit: 13
Merhabalar,
cihazına sahibim. windows 11 işletim sistemini kurdum. Güncelleştirmeleri Denetle kısmından tüm driverleri yükledim. Rtx 4060 ekran kartının driveri yüklü olmasına rağmen çalıştır->dxdiag komutundan açılan pencerede ekran kartını göremiyorum. Oyunlarda 4060 birincil ekran kartı olarak çalışmadığı için fps droplar alıyorum. Aygıt yöneticisinden driveri kaldırıp yeniden yükledim fakat yine de çözüm olmadı. dxdiag ekranı, aygıt yöneticisi ekranı, nvdia app ekranı ve grafik ayarları ekranını ek'te görsel olarak ekledim. Konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olmanızı isterim.
Bios tan işlemcinin ekran kartını kapatabilirsin, veya aygıt yöneticisinden kapatabilirsin sonra bilgisyarı yeniden başlatabilirsin.
yada bu
  • Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafik Ayarları
  • Uygulamaları ekle, her biri için "Yüksek Performans" seç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi