Neler Yeni

Yardım RTX 4060 Gözükmüyor?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
Arkadaşlar yeni PC aldım. Win 10 kurdum. Windows update ile güncelleme yaptım. En azından yaptım diye düşünüyorum. Şimdi size aygıt yöneticisini ve dxdiag resimlerini atacağım. Yardımcı olur musunuz? Dxdiag'da rtx 4060 gözükmüyor.

Son düzenleme:

Hurlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
Büyük ihtimalle pcyi yeni toplamişsındir ve herhangi bir işlemci ve ekran karti driveri yok bu yüzden nvidia sitesinden sürücü yüklemen lazim aygit yöneticisinin resmini atar misin?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle pcyi yeni toplamişsındir ve herhangi bir işlemci ve ekran karti driveri yok bu yüzden nvidia sitesinden sürücü yüklemen lazim aygit yöneticisinin resmini atar misin?
Hocam resimde var ama diğer aygıtlar kısmını da atayım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yeni PC aldım. Win 10 kurdum. Windows update ile güncelleme yaptım. En azından yaptım diye düşünüyorum. Şimdi size aygıt yöneticisini ve dxdiag resimlerini atacağım. Yardımcı olur musunuz? Dxdiag'da rtx 4060 gözükmüyor.
Nvidia sürücü sitesine git RTX 4060 seç indirip kur.

Hurlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
İstediğim resim bu değil aslinda seni de uğraştiriyorum ama kusura bakma windows arama yerine aygit yoneticisi yazip ilk çikan görseli atmani istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek ekran karti değil işlemci ve anakartın da sürüculeri oluyor onun için görmek istiyorum ona göre yardimci olacağim

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia sürücü sitesine git RTX 4060 seç indirip kur.
Geforce now var. Onu indiren olur mu?
İstediğim resim bu değil aslinda seni de uğraştiriyorum ama kusura bakma windows arama yerine aygit yoneticisi yazip ilk çikan görseli atmani istiyorum

Tek ekran karti değil işlemci ve anakartın da sürüculeri oluyor onun için görmek istiyorum ona göre yardimci olacağim
Hocam atıyorum hemen.

@Hurlost

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Ekran kartı sürücüsü kurulu değil o yüzden öyle gözüküyor

Hurlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın
Gördüğun gibi birkaç tane bilinmeyen var bunun ile ilgili youtubeden aratip hepsinin driverini yüklemen lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Gördüğun gibi birkaç tane bilinmeyen var bunun ile ilgili youtubeden aratip hepsinin driverini yüklemen lazim
Bence sende bilmiyorsun

Bu linkten direk indir kur
@Latino bunu indir kur kardeşim düzelmese o zaman gel sor yeniden başltmayı unutma

Hurlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Aydın

Burada detaylı olarak anlatilmiş bakip yapabilirsin

Top Bottom