Arama sonuçları: *

1. Whoose11

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI BÖLÜM 2 !!!!!

Ayrıca helikopter denizin üstünde fakat sokak haritası var sanırım Atlantis gerçek.
  2. Whoose11

Trendyol iade kod süresi dolarsa

Üsluba bak. Umarım kimse yardımcı olmaz.
  3. Whoose11

Aula F75 Siyah Stoklara Gelir Mi?

Hocam ürünün boyutları standardın altında o yüzden size hitap etmeyebilir fakat siz yine de alın. Belki de dünyada bu fiyata bu performansı veren bir ÜRÜN dahi yok. Siz kullanamazsanız bile aileden birisine ya da tanıdığınıza verirsiniz memnun kalırlar.
  4. Whoose11

İlk defa Hisse senedi alıcam öneri?

Halka arzları al. Çok bulaşma.
  5. Whoose11

Bu kulaklık (Crusher Wireless) alinir mi?

Tabii ki alınır. Bass seven her müzikseverin gönlümde tahta oturan cihaz budur. O slider tam bir kafa patlatan icat gerçekten. İnsanı hasta edebiliyor (gerçekten). İnanılmaz bir fiyat. Bozulursa üzülürsün, denk performans veren hiçbir şey bulamazsın o yüzden iki tane al 😎
  6. Whoose11

Yardım Xbox kolu için şarjlı pil önerisi

Hocam attığınız siyah pro versiyon AAA yani ince kalem pil öncelikle sepete eklerken ona dikkat edin, uyumlu değil çünkü. Xbox kolu için AA pil gerekiyor. Uzun süre kullanım için ikisi de uygundur hangisi sizin bütçenize uyuyorsa onu tercih edebilirsiniz. Şöyle istatistik vermek vermek...
  7. Whoose11

Siyah paketin mAh daha fazla yani daha uzun kullanım süresi sunacaktır. Ayrıca şarj etme sayısı olarak daha fazla şarj edilebilirlik garantisi veriyorlar yeşile göre.
  8. Whoose11

Mümkünse Panasonic Eneloop Düşük bütçe varsa fiyat performans olarak Recyko (tercihen siyah fakat yeşil de uygundur)
  9. Whoose11

Aula F75 alınır mı arkadaşlar

TEMU'dan takip edin. Stoklar yenilenecektir.
  10. Whoose11

Yardım TELEFONUM SÜREKLİ YENİDEN BAŞLIYOR

Güç tuşunu kontrol ettiniz mi? Bazı cihazlarda tuş kırığı ve iç aksama kaçan toz nedeniyle takılmalar olabiliyor o yüzden açılıp kapanmalar sürekli olabiliyor.
  11. Whoose11

🔥İndirim JBL 510BT KABLOSUZ KULAKLIK 🔥1.100 TL

Rezalet bir cihaz. İki yanına JBL damgası basılarak tamamen pazarlama stratejisi ile piyasaya sürülmüş, Piranha'dan hallice.
  12. Whoose11

AULA F75 SİYAH TEKRAR STOKLARA 26 SINA KADAR GELİR Mİ ?

Siyah olan uzun zamandır stoklara gelmiyor. Zannetmiyorum.
  13. Whoose11

🔥İndirim 🔥16 Parça Sebze Dilimleyici 103TL🔥

Bıçaklar gümrükte sıkıntı çıkarabilir diye düşünüyorum ama enfes fiyat. Arada kaldım.
  14. Whoose11

🔥İndirim 12 Adet 100'lü Islak Mendil 🔥187 TL

Mendilin tanesi 15 kuruşa denk geliyor. Ben yokum arkadaş!
  15. Whoose11

Yardım TEMU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ŞİKAYET

Yakın zamanda belki de dünyanın en büyük şirketlerinden biri olacaklar ve müşteri ilişkileri departmanının kalitesine bak. En azından yaşadığınız durumu kökünden sonlandıracak bir seçenek ile yaklaşmışlar 💀
  16. Whoose11

Önceden hazırlanmış copy-paste özür cevapları ve kalpler ile ancak kendilerini kandırır onlar. Kredi ve kodlar konusunda evet haklısınız ama durum genel olarak her şey için geçerli. İnsanları yazdığına pişman eden tavırlar artık çok bezdirdi. Dalga geçer gibi muhatap olmaya çalışıyorlar...
  17. Whoose11

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Tecrübesi olan illa olmuştur diye tahmin ediyorum fakat bu konu hakkında eyleme geçen herhangi biri varsa ve söylebilirse çok sevinirim. Bazılarınıza komik gelecektir fakat bununla ilgili bir yol kat etmezsem kendimi uzun süre yok yere rahatsız olmuş...
  18. Whoose11

Aynı anda 5 6 tuşa basmalık hızlı oyun önerisi

Aynı anda 5 tuş falan nasıl yani? Guitar Hero geldi aklıma. Osu! falan 💀
  19. Whoose11

IŞIKLI KABLOSUZ KLAVYE

temuz 😎
  20. Whoose11

❌İndirim Bitti! 🔥Havit Gamenote Fuxi H3 699 TL🔥

M9030 gayet f/p ürün fakat indirimli değil diğer sitelerde de aynı fiyatta.
Top Bottom