Neler Yeni

Aula F75 Siyah Stoklara Gelir Mi?

Amd34

80+ Silver
Sen bu ticareti kıvırıyorsun hocam, helal olsun ben 1300₺ sattm beyazları (2 adet) :peeposad: siyahı kendim kullanıyorum:monkahmm:
Valla uyguna vermişsin beyazın birini 1600’e satıyordum ışık yönü üstte istedi elimde kullandığım var üstte olan 1500’e onu vereyim dedim birini de öyle sattım 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bu ticareti kıvırıyorsun hocam, helal olsun ben 1300₺ sattm beyazları (2 adet) :peeposad: siyahı da kendim kullanıyorum:monkahmm: şimdi 3. beyaz gelecek onu bekletmeye karar verdim bakalım belki ileride daha karlı satarım.
Referanslarım’da var hocam face’de filan o yüzden de hızlı gidiyor biraz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Erdem
Sizce gelir mi? Beyaz almak istemiyorum, herşeyim siyah ve çok uyumsuz olacak. Siyah gelirse direkt siparişi geçeceğim de daha önce stok bitip tekrar gelme durumu oldu mu?
O kadar iyi mi? PC alınca para kalmadı bende office klavyesi vardı onunla idare ediyorum almaya değer mi?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
Valla uyguna vermişsin beyazın birini 1600’e satıyordum ışık yönü üstte istedi elimde kullandığım var üstte olan 1500’e onu vereyim dedim birini de öyle sattım 😂

Referanslarım’da var hocam face’de filan o yüzden de hızlı gidiyor biraz
Anladım evet ondan dolayı iyimiş.

O kadar iyi mi? PC alınca para kalmadı bende office klavyesi vardı onunla idare ediyorum almaya değer mi?
Stok gelir lakin hocam zevk meselesi tamamen oyun oynarken daha keyifli oynarsınız veya çalışrken ama oyun da liginiz altın iken plat yapmaz dediğim gibi tamamen zevk. Bir de kablo karmaşası sevmiyorsanız iyi oluyor kablosuz.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Erdem
Anladım evet ondan dolayı iyimiş.

Stok gelir lakin hocam zevk meselesi tamamen oyun oynarken daha keyifli oynarsınız veya çalışrken ama oyun da liginiz altın iken plat yapmaz dediğim gibi tamamen zevk. Bir de kablo karmaşası sevmiyorsanız iyi oluyor kablosuz.
Bendeki de kablosuz da hocam benim ellerim büyük bu kalvye bana çok kullanışsız geliyor oyun oynarken rahat edemiyorum ama gidip 2-3k ya da klavye almam iş görüyorsa almayı düşünüyorum. Bir tane tuşa basıyorum elim yandakine filan değiyor bf1 gibi oyunlarında klavyeyi kırasım geliyor.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Ahmet
Bendeki de kablosuz da hocam benim ellerim büyük bu kalvye bana çok kullanışsız geliyor oyun oynarken rahat edemiyorum ama gidip 2-3k ya da klavye almam iş görüyorsa almayı düşünüyorum. Bir tane tuşa basıyorum elim yandakine filan değiyor bf1 gibi oyunlarında klavyeyi kırasım geliyor.
O zaman alın geçin hocam 925₺ geliyor yanına ürün ekleyin 670₺ sepet tutarı için sonra vergiler dahil 1000₺küsür yapar siparişi geçin ardından yan ürünü iade edin, iade yeri de kartınızı seçin 1-2 gün sürmeden hemen para yatıyor bazen aynı gün(iş bankası) o şekilde 925₺ klavyeyi alırsınız bazı arkadaşlar temsilciden %20 kodu düşürüyor ben denedim ama başaramadım o şekilde alırsanız daha da uyguna kapatırsınız. Onun haricinde sepetinizde mutlaka en az yan ürün olarak 100₺ bir ürün(iadelik) olsun ki ürün düştüğü gibi satın alabilesiniz.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Erdem
O zaman alın geçin hocam 925₺ geliyor yanına ürün ekleyin 670₺ sepet tutarı için sonra vergiler dahil 1000₺küsür yapar siparişi geçin ardından yan ürünü iade edin, iade yeri de kartınızı seçin 1-2 gün sürmeden hemen para yatıyor bazen aynı gün(iş bankası) o şekilde 925₺ klavyeyi alırsınız bazı arkadaşlar temsilciden %20 kodu düşürüyor ben denedim ama başaramadım o şekilde alırsanız daha da uyguna kapatırsınız. Onun haricinde sepetinizde mutlaka en az yan ürün olarak 100₺ bir ürün olsun ki ürün düştüğü gibi satın alabilesiniz.
Teşekkür ederim hocam şimdiden hesap açayım hazırda bulunsun o zaman.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman
Hocam ürünün boyutları standardın altında o yüzden size hitap etmeyebilir fakat siz yine de alın. Belki de dünyada bu fiyata bu performansı veren bir ÜRÜN dahi yok. Siz kullanamazsanız bile aileden birisine ya da tanıdığınıza verirsiniz memnun kalırlar.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Erdem
Hocam ürünün boyutları standardın altında o yüzden size hitap etmeyebilir fakat siz yine de alın. Belki de dünyada bu fiyata bu performansı veren bir ÜRÜN dahi yok. Siz kullanamazsanız bile aileden birisine ya da tanıdığınıza verirsiniz memnun kalırlar.
tuşları filan azcık büyük olsun yeter hocam valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,953
Üyeler
161,362
Son üye
cakil
Top Bottom