Amd34
80+ Silver
Evetaulayımı 1600 e sattın
Evetaulayımı 1600 e sattın
1100 verim kargo benden tmam diyosna atım paraySiyah var 1400'e ilana atmayı düşünüyorum
1600'e sattım be gülüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
sahibine doğru yola çıktıy
hangi siteden sattın yav sarı sitedemi
hangi siteden sattın yav sarı sitedemi
HahahaHaocam bı dur yav ekmeğiimizi kovaluyoruz
gelirse çekecem bir tane daha mouse çekemedim bundan alacam yedeğe o zamanletsgooww
Valla satabiliyorsanız alın ben 4-5 adet aldım sattım 4 adet filan daha kargo da geliyorgelirse çekecem bir tane daha mouse çekemedim bundan alacam yedeğe o zaman
Hocam param güvende ile mi satıyosun senValla satabiliyorsanız alın ben 4-5 adet aldım sattım 4 adet filan daha kargo da geliyor
Yok hocam ibana alıyorum kargoyu 100 TL ilan açıp ordan hallediyorumHocam param güvende ile mi satıyosun sen
Dün %20 çektim destekden gelirse yapıştıracam
Siyahmı tutuluyor beyaz mı bi farkı varmı sattıklarının arasında fiyat farkıYok hocam ibana alıyorum kargoyu 100 TL ilan açıp ordan hallediyorum
Siyah 1600’den beyaz 1500 arada o kadar oynuyor satın alırkenSiyahmı tutuluyor beyaz mı bi farkı varmı sattıklarının arasında fiyat farkı
Sen bu ticareti kıvırıyorsun hocam, helal olsun ben 1300₺ sattm beyazları (2 adet) siyahı da kendim kullanıyorum şimdi 3. beyaz gelecek onu bekletmeye karar verdim bakalım belki ileride daha karlı satarım.Siyah 1600’den beyaz 1500 arada o kadar oynuyor satın alırken