maviİisyan
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Benimde fare apex siyah rangi aldim klavye dea ajazz almak isterdim ama stok bitmiş f75 alayim dedim onda da beyaz kalmış
beyazıda biter birkaç güne çok sattı daha stok kalmaz.son 2 günüm siyah olanı beklemekle geçti. yazıktır günahtır bir stok yenileyin vefasızlar. fiyat 590 olmak zorunda değil tamam sdplşfsd
hadi ya. kaçırmışım o zamanSiyah stokları ara ara geliyor. 3 gün önce 20 tane girdi. Dünde 1 tane olarak 2-3 kez girdi.
hocam ben sana dönücem eğer bulamazsamElimde siyah mevcut boşta![]()
Tamamdır hocamhadi ya. kaçırmışım o zamanakşam vakti bakamadım. ne zamandı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben sana dönücem eğer bulamazsam![]()
2 adet reaper switchlerden aldım. videoalrı izlerken reaper daha tatlı gelmeye başladı ve resmen graywood v3 switchlerden vazgeçtim. umarım elinden çıkarırsın hocam. ve ben aldıktan sonra da stoklar bitti ama aula'nın temu'daki temsilcisi yakında stok yenilenecek dedi.Tamamdır hocam
Sattım ben hocam2 adet reaper switchlerden aldım. videoalrı izlerken reaper daha tatlı gelmeye başladı ve resmen graywood v3 switchlerden vazgeçtim. umarım elinden çıkarırsın hocam. ve ben aldıktan sonra da stoklar bitti ama aula'nın temu'daki temsilcisi yakında stok yenilenecek dedi.
1100 verim kargo benden tmam diyosna atım parayıSiyah var 1400'e ilana atmayı düşünüyorum
1600'e sattım be gülüm1100 verim kargo benden tmam diyosna atım parayı
sahibine doğru yola çıktı1100 verim kargo benden tmam diyosna atım parayı
aulayımı 1600 e sattınSattım ben hocamelimde klavye kalmadı