Neler Yeni

Aula F75 Siyah Stoklara Gelir Mi?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Ahmet
zor biraz, çünkü stokları sürekli yenilenen bir fırsatı son anda kaçıran adam 1500 lira verip yine de o klavyeyi almak istemeyebilir. onun yerine daha sağlam bir şey arar, 1700 verir. en azından ben öyle yapardım.
Ben de aynı fikirdeyim bence 1.5-1.8k satanlar ilk çıktığı zamanlardır diye düşünüyorum.

elika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Delfin Ok
600tl vergi hariç fiyat 200tl falan fazlasınaysa alabilirsin ama önce stok bekle bence benimde aynıydı beyaz aldım siyah eski james donkeylere benziyor diye
ahahah evet ama switch sesi daha tatlı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de aynı fikirdeyim bence 1.5-1.8k satanlar ilk çıktığı zamanlardır diye düşünüyorum.
büyük ihtimalle, onlar da düşürmek zorunda kalacaklar. 2500 gördüm ben. ederi 2800 yazmış. ********.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
Ben forum gazıyla aldım 2 siyah 2 beyaz. Sahibinden'e koydum ilan. Yüksek fiyattan satışa koydum ve hiç kimseye de satmadım. Bir kaç konudan habersiz kişi sordu indirim yapar mısın diye, temudan almaları için yönlendirdim onları. Aldılar mı bilmiyorum. Bir kaç kendini akıllı sanan şark kurnazı da boş boş mesaj attı sahibinden de onlarla uğraştık. Sanırım eşe dosta yada çevremde ihtiyaç sahibi olabilecek birilerine hediye olacak...

elika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Delfin Ok
Ben forum gazıyla aldım 2 siyah 2 beyaz. Sahibinden'e koydum ilan. Yüksek fiyattan satışa koydum ve hiç kimseye de satmadım. Bir kaç konudan habersiz kişi sordu indirim yapar mısın diye, temudan almaları için yönlendirdim onları. Aldılar mı bilmiyorum. Bir kaç kendini akıllı sanan şark kurnazı da boş boş mesaj attı sahibinden de onlarla uğraştık. Sanırım eşe dosta yada çevremde ihtiyaç sahibi olabilecek birilerine hediye olacak...

bence 3 tane gamer ve klavye isteyen arkadaşın yoktur. birini bana ver sana 700 lira vereyim hocam. thats my deal. ama istanbuldaysan sdklsf

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,895
İsim
yusuf ecer
bence 3 tane gamer ve klavye isteyen arkadaşın yoktur. birini bana ver sana 700 lira vereyim hocam. thats my deal. ama istanbuldaysan sdklsf
Ölücülüğün bu kadarı :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,895
İsim
yusuf ecer
zor biraz, çünkü stokları sürekli yenilenen bir fırsatı son anda kaçıran adam 1500 lira verip yine de o klavyeyi almak istemeyebilir. onun yerine daha sağlam bir şey arar, 1700 verir. en azından ben öyle yapardım.
Bu arada 1.3-1.5 de bedava bu klavye için. Herkes temuya vs güvenmeyebiliyor, 2024te vatan pc harici yerden sistem almam diyen ebeveynler var :D 2.5-3K ya çıkmadıkça bütçeniz bu kalitede başka bir alternatifi yok. Mesela Akko 5075b pluslar 3.5k bu klavyenin kalitesine yakın hatta biraz daha iyi. Veya ak820 prolar 2.8k gibi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Nik Flatron
gamer arkadaşım yok evet, 80 ler tayfasında çok kolay bulunmaz o profil. İstanbul'da değilim. Kendim eşe dosta sorup ihtiyaç sahibi bulup iki tanesini ücretsiz vereceğim İzmir'de.

elika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Delfin Ok
gamer arkadaşım yok evet, 80 ler tayfasında çok kolay bulunmaz o profil. İstanbul'da değilim. Kendim eşe dosta sorup ihtiyaç sahibi bulup iki tanesini ücretsiz vereceğim İzmir'de.
güle güle kullanınız hocam. ama asıl gamerlar 80 tayfasında :)

Amd34

80+ Silver
Siyah var 1400'e ilana atmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK