Aula F75 Siyah Stoklara Gelir Mi?

Antonio Montana

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Sizce gelir mi? Beyaz almak istemiyorum, herşeyim siyah ve çok uyumsuz olacak. Siyah gelirse direkt siparişi geçeceğim de daha önce stok bitip tekrar gelme durumu oldu mu?

Sizce gelir mi? Beyaz almak istemiyorum, herşeyim siyah ve çok uyumsuz olacak. Siyah gelirse direkt siparişi geçeceğim de daha önce stok bitip tekrar gelme durumu oldu mu?
çok kez stok bittiğinde yenilediler ama bu kez olurmu bilmiyorum

süreci bilenler var mı acaba? hani ne kadar zamanda yenileneceğine dair?

Şefim 1-2 güne yine sınırsız stok girer gibime geliyor ama girmezse yardımcı olurum her iki renk de var yaparız sana bir şeyler :kekw:

hocam sağ ol 600 liraya alamadığım klavyeye 1500 veresim yok. direkt marka değiştiririm :)
1.5k satabilen varsa helal olsun ben 1.3kdan çıkaramadım elimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sağ ol 600 liraya alamadığım klavyeye 1500 veresim yok. direkt marka değiştiririm :)
600 lira nasıl alnıyor yaw ben vergi dahil 920₺ aldım

1.5k satabilen varsa helal olsun ben 1.3kdan çıkaramadım elimden
zor biraz, çünkü stokları sürekli yenilenen bir fırsatı son anda kaçıran adam 1500 lira verip yine de o klavyeyi almak istemeyebilir. onun yerine daha sağlam bir şey arar, 1700 verir. en azından ben öyle yapardım.

600tl vergi hariç fiyat 200tl falan fazlasınaysa alabilirsin ama önce stok bekle bence benimde aynıydı beyaz aldım siyah eski james donkeylere benziyor diye

Geri