Arama sonuçları: *

1. Öğretmen

Reçetesiz antidepresan alımı

1 yılda doz değişimi gerçekleşebilir.
  2. Öğretmen

hâli hazırda doktor kontrolsüz ağrı kesici bile içmeyin önerisi yapılıyorken, böyle bir ilaç için bu yolu izlemek sağlıklı değil. 60'a yakın danışanım oldu ve bunlar içerisinde madde bağımlılarıyla da çalıştım, depresyon tanısı alanlarla da; onlarda bile bir çok yan etki görülüyorken tanı ve...
  3. Öğretmen

bu tarz ilaçları kafana göre kullanmanı tavsiye etmem. hem başlarken hem de bırakırken doktor kontrolü şarttır ve dozunu da bir hekim ayarlamalıdır.
  4. Öğretmen

Bannerlord modları hakkında

Merhaba arkadaşlar. Bazen kafa dağıtmak adına bannerlord oynuyorum ancak sıkıcı olduğu zamanlar oluyor. Oyunu direk steam'den yayınlandığı gibi oynuyorum herhangi bir mod denemedim. Bugün aklıma eski sürümlerde oynadığımız "osmanlı modu" gibi modlar geldi. Bannerlord için olmazsa olmaz dediğiniz...
  5. Öğretmen

Araç Göğüs temizleyici.

Hocam toz üzerinde tane tane toz olduğu bariz belli oluyor. Link çıkmamış sanırım
  6. Öğretmen

Araç Göğüs temizleyici.

Arkadaşlar aracımı aldığım adam hiç temizletmemiş gibi, içi acayip derecede tozlu ve kirli. Hatta araç göğüs kısmında baya bir toz birikintisi var. Normal bez ile geçmeyen toz, sanki içine işlemiş gibi. Temizleyici olarak ne önerirsiniz?
  7. Öğretmen

twitch studio donanım zayıf diyor

benzer donanım bende de var ancak donanım zayıf demedi bana. r5 3600-b450mk- 3200 ram- 6600xt
  8. Öğretmen

Öneri Kulak içi Bluetooth Kulaklık önerir misiniz?

T15 mi daha iyi gt1 pro mu ? 1646985252 Teşekkürler
  9. Öğretmen

Kulak içi bluetooth kulaklık önerisi 250-300TL

Kulaklığı aldınız mı? Kullanımında memnun musunuz?
  10. Öğretmen

Öneri Kulak içi Bluetooth Kulaklık önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Bluetooth kulaklık almak istiyorum ama çok fazla seçenek olduğundan karar veremedim. İkinci elde güvenemediğim için sıfır almayı düşünüyorum. Max:250 TL ye kadar öneri yapabilir misiniz? Bütçemi arttırabilirim ama şu an için kendimi zorlamak istemediğimden 200-250 TL lık...
  11. Öğretmen

115 günde sayısaldan 265 bin yapmak zor mu?

Ek ders alıyor musun bilmiyorum ama ihtiyacın varsa uygun fiyatlı ek ders veren hocalar tanıyorum (online). Yardımcı olmaya çalışırım. İhtiyacı olan ancak maddi durumu yetersiz olanlar için sembolik ücretlere dersler veriyorlar. 1645865501 Eğitim danışmanlığı ihtiyacın varsa ben de DC üzerinden...
  12. Öğretmen

KOSGEB eğitime destek veriyor mu? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Anladım. Bir çok kişi de paranın tamamını alamamış mağduriyet yaşamış.
  13. Öğretmen

Çoğu kişi sizinle aynı mağduriyeti yaşamış umarım biz de böyle bir şey olmaz
  14. Öğretmen

Alanınız eğitim miydi, farklı bir alandan mı?
  15. Öğretmen

Matematikte konuları unutmak

Sen de DC den ekle yardımcı olmaya çalışırım Öğretmen Abi #4896 Arada boşluk var. 1645435780 Yanlış yazmışım arada boşluk var ismin
  16. Öğretmen

Arkadaşlar olaydan kısaca bahsedeceğim. Çalıştığım kurumda çok memnun değilim bu yüzden kendime bir kurum açmayı düşünüyorum. Eşim ve ben ikimiz de psikolojik danışmanız (eğitim fakültesi mezunu olduğumuz için ek olarak formasyon ihtiyacımız yok). Mesleki olarak etüt merkezi, aile danışma...
  17. Öğretmen

matematik ile ilgili hangi aşamadasın, sen mi çözdün mutlak değer konusuna kadar? herhangi bir konuda bu matematik de olsa çalıştığın yerden tekrar başa dönmek mantıksız. geçmişte çalıştığın konularla ilgili hatalar çıkıyorsa bunun iki nedeni vardır: ya o konuyu anlamamışsındır ya da o konuyla...
  18. Öğretmen

Corsair Katar Pro Kablolu Mouse

Media Markt 150 TL sıfırı idi. Ben aktif kullanıyorum gayet güzel mouse. Kardeşim bir yıldır kullanıyordu ondan gördüm aldım. Karne haftası Media Markt 100 TL ye sattı oradan almıştım
  19. Öğretmen

Eğitim konusunda danışmanlığa ihtiyacın olursa elimden geldiğince boş zamanlarımda destek olurum. Aktif DC kullanıyorum. Psikolojik danışmanım /rehber öğretmen /ücret talep etmem 😉
  20. Öğretmen

kendine belirlediğin tekrar günlerin olsun ve o günlerde tekrar yap, tekrar soruları çöz. haftalık aylık veya haftalık kendin belirle en sağlıklısı haftalıktır.
Top Bottom