Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Reçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)
Bir sitede az çok bilgi verilmiş, ve reçetesiz alınabildiği belirtilmiş ancak doktor kontrolünde olmadığı sürece bu tarz ilaçları kullanmanız sakıncalı bir durum oluşturur, mutlaka bir doktora muayene olup, danışınız.Reçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)
bu tarz ilaçları kafana göre kullanmanı tavsiye etmem. hem başlarken hem de bırakırken doktor kontrolü şarttır ve dozunu da bir hekim ayarlamalıdır.Reçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)
Doktora daha önce muayne oldum zaten antidepresan yazmıştı fakat doktor çok uzağımda (150 km) daha önce aldığımı devam ettiricem. Reçetesiz bir şekilde alabiliyor muyum pekii?bu tarz ilaçları kafana göre kullanmanı tavsiye etmem. hem başlarken hem de bırakırken doktor kontrolü şarttır ve dozunu da bir hekim ayarlamalıdır.
hâli hazırda doktor kontrolsüz ağrı kesici bile içmeyin önerisi yapılıyorken, böyle bir ilaç için bu yolu izlemek sağlıklı değil. 60'a yakın danışanım oldu ve bunlar içerisinde madde bağımlılarıyla da çalıştım, depresyon tanısı alanlarla da; onlarda bile bir çok yan etki görülüyorken tanı ve teşhis almadan bu ilacı kullanmayın der iyi geceler dilerim.Reçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)
reçetesiz vereceklerini sanmıyorum. ancak önemli bir başka konu da bu ilaçlardaki doz ayarı. Rutin olarak kontrole gitmezseniz doktor sizin için gerekli dozu ayarlayamaz. isterseniz ilk etapta telefonla görüşün (önceki muayene tarihi çok önce değilse). Doktora mesafenizin uzak olduğunu belirtirseniz kontrolleri ona göre ayarlayacaktır. Ruh sağlığı önemli bir alan, hafife alınacak bir durum değildir. Aldığınız teşhise de bağlı olmakla birlikte kafanıza göre iş yapmak kendinizi riske atmak olur.Doktora daha önce muayne oldum zaten antidepresan yazmıştı fakat doktor çok uzağımda (150 km) daha önce aldığımı devam ettiricem. Reçetesiz bir şekilde alabiliyor muyum pekii?
uzun zaman olduysa kontrole gidip tekrar doz ayarı ve reçete ettirip. bir sonraki randevuyu da sizin ulaşımınıza göre ayarlamak sağlıklı olacaktır.Doktora daha önce muayne oldum zaten antidepresan yazmıştı fakat doktor çok uzağımda (150 km) daha önce aldığımı devam ettiricem. Reçetesiz bir şekilde alabiliyor muyum pekii?
90 km mesafede olan hastaneye danışanlarımı 1 ayda veya 1.5 ayda bir yollayıp reçete yenilemesi ve doz ayarı yaptırıyordum size örnek olabilir.Doktora daha önce muayne oldum zaten antidepresan yazmıştı fakat doktor çok uzağımda (150 km) daha önce aldığımı devam ettiricem. Reçetesiz bir şekilde alabiliyor muyum pekii?
1 yil rapor cikartabilirsin saglik ocagindan bile yazdirabilirsin. bu arada o ilac bende kabızlık yapti sen de yan etki var mi bunyeyle mi alakalı acaba benim bünye biraz zayif gerci çoğu antidepresan yan etki yaptıReçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)
1 yılda doz değişimi gerçekleşebilir.1 yil rapor cikartabilirsin saglik ocagindan bile yazdirabilirsin. bu arada o ilac bende kabızlık yapti sen de yan etki var mi bunyeyle mi alakalı acaba benim bünye biraz zayif gerci çoğu antidepresan yan etki yaptı
Eczanede çalışıyorum evet alabilirsin ama doğru değil bence doktoru ara en kötüReçetesiz anti depresan veriliyor mu arkadaşlar? (Selectra 50 mg)