B16 eksikliğin olabilir bir tanıdığım da senin gibiydi b16 eksikliği çıktı kan tahlili yapmanı öneririmArkadaşlar merhaba, matematiğim 0'dı matematiğe ilk adım kitabını aldım ve rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampından konuları izleyip soruları hocadan önce durdurup çözmeye çalışıyorum video bittikten hemen sonra kitaptan çözüyorum. Şu an köklü sayılar konusu bitti ama geçmiş konulardaki bazı şeyleri unuttum bu moralimi bozuyor ne yapmalıyım? Artık TYT matematiğe giriş yapmak istiyorum. Elimdeki kitap biter bitmez 49 günde TYT kitabını almıştım onun kampına başlayacağım.
Önceki konulardan yeteri kadar soru çözemediğin için veya konu tam anlamadığın içinde untuyor olabilirsin.Arkadaşlar merhaba, matematiğim 0'dı matematiğe ilk adım kitabını aldım ve rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampından konuları izleyip soruları hocadan önce durdurup çözmeye çalışıyorum video bittikten hemen sonra kitaptan çözüyorum. Şu an köklü sayılar konusu bitti ama geçmiş konulardaki bazı şeyleri unuttum bu moralimi bozuyor ne yapmalıyım? Artık TYT matematiğe giriş yapmak istiyorum. Elimdeki kitap biter bitmez 49 günde TYT kitabını almıştım onun kampına başlayacağım.
Evet düzeldiDüzeldi mi peki takviye yapınca ?
Hatta derece yaptı galiba sayısal 1300 falandıDüzeldi mi peki takviye yapınca ?
“De” ayrı hocamValla bende 2023 cüyüm matematik geometri ve fen de 0 a yakın bende
Yapman gereken şey hep geriye dönmek belli aralıklarla.Arkadaşlar merhaba, matematiğim 0'dı matematiğe ilk adım kitabını aldım ve rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampından konuları izleyip soruları hocadan önce durdurup çözmeye çalışıyorum video bittikten hemen sonra kitaptan çözüyorum. Şu an köklü sayılar konusu bitti ama geçmiş konulardaki bazı şeyleri unuttum bu moralimi bozuyor ne yapmalıyım? Artık TYT matematiğe giriş yapmak istiyorum. Elimdeki kitap biter bitmez 49 günde TYT kitabını almıştım onun kampına başlayacağım.
Bruh“De” ayrı hocam
kendine belirlediğin tekrar günlerin olsun ve o günlerde tekrar yap, tekrar soruları çöz. haftalık aylık veya haftalık kendin belirle en sağlıklısı haftalıktır.Arkadaşlar merhaba, matematiğim 0'dı matematiğe ilk adım kitabını aldım ve rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampından konuları izleyip soruları hocadan önce durdurup çözmeye çalışıyorum video bittikten hemen sonra kitaptan çözüyorum. Şu an köklü sayılar konusu bitti ama geçmiş konulardaki bazı şeyleri unuttum bu moralimi bozuyor ne yapmalıyım? Artık TYT matematiğe giriş yapmak istiyorum. Elimdeki kitap biter bitmez 49 günde TYT kitabını almıştım onun kampına başlayacağım.
Eğitim konusunda danışmanlığa ihtiyacın olursa elimden geldiğince boş zamanlarımda destek olurum. Aktif DC kullanıyorum.Arkadaşlar merhaba, matematiğim 0'dı matematiğe ilk adım kitabını aldım ve rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampından konuları izleyip soruları hocadan önce durdurup çözmeye çalışıyorum video bittikten hemen sonra kitaptan çözüyorum. Şu an köklü sayılar konusu bitti ama geçmiş konulardaki bazı şeyleri unuttum bu moralimi bozuyor ne yapmalıyım? Artık TYT matematiğe giriş yapmak istiyorum. Elimdeki kitap biter bitmez 49 günde TYT kitabını almıştım onun kampına başlayacağım.
Çok teşekkür ederim hocam. Elimde mutlak değere kadar çözülmüş antrenmanlarla matematik 1 ve hiç çözülmemiş antrenmanlarla matematik 2 var bunları çözeyim mi tyt geçmeden önce ? Yoksa elimdeki kitabı bitirip 49 günde tyt kampına mı geçmeliyim ?https://www.youtube.com/playlist?list=PLVoSZ0D0CB3ofjp3ELxpb3hIDKn4qnAWOEğitim konusunda danışmanlığa ihtiyacın olursa elimden geldiğince boş zamanlarımda destek olurum. Aktif DC kullanıyorum.
Psikolojik danışmanım /rehber öğretmen /ücret talep etmem