Arama sonuçları: *

1. san_ozsaho

AJAZZ 159APEX HZ max 1000 yapabiliyorum?

Dongle yani şarj istastonunu pc'ye bağlayacaksın, sonrasında da mouse üzerinden 2.4ghz moduna alacaksın
  2. san_ozsaho

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Arada ufak ufak droplar giriyor, gta'da denemedim bilemiyorum ama 4k televizyona bağlayıp rdr'yi denedim bir sorun görmedim yani
  3. san_ozsaho

Modeli bilmiyorum ancak ghostimg var mı diye bakmak lazım, youtube'tan inceleme videolarına bak bir fikrin oluşsun, fps oyunları çok fazla oynamıyorsan 240hz game power almak yerine 180hz msi monitörde alabilirsin çok fazla konuşulmuştu...
  4. san_ozsaho

🔥İndirim Fab v1 Kumaş Oyuncu Koltuğu 5500₺

Ben genel olarak oyuncu koltuklarını rahatını çok sevemedim o yüzden bunu almayı düsünüyorum hocam https://www.sedunamobilya.com/seduna-evora-premium-black-ofis-koltugu
  5. san_ozsaho

Aula F75 alınır mı arkadaşlar

Canlı destekle görüşüp emin olmaz lazım ben bir soruyorum şimdi ner bir yanıt alırsam yazarım
  6. san_ozsaho

1080p'de ekran kartı çok çalışmak istemeyeceğinden darboğaz oluşur. Yani güç isteyen oyunlar için 2k şart gibi bir şey mesela rdr2'de 1080p'de oynarken ufak ufak takılmalar yaşıyordum oyundayken, ama sonra 4k televizyona bağladım pc'yi full ayarlara getirdim yağ gibi aktı oyun.
  7. san_ozsaho

Aula F75 alınır mı arkadaşlar

Satıcı vergisiz olarak satıyor, bu nedenle gümrükte %60 vergi bindirilecektir. Vergiyle 1300-1400tl olur haberin olsun.
  8. san_ozsaho

Csgo,valorant gibi oyunlarda bir sorun yaşamıyorum, ama gpu yani ekran kartı gerekli oyunlarda fps drop yiyorum, bunun nedeni de 1080p'de kullanıyor olmam. Yakın zamanda 2k monitör alacağımdan bu sorun çözülecektir ama alacak arkadaşlar bunu bilerekten alsınlar. Genel olarak 2k'da...
  9. san_ozsaho

Aynı sistem bende de var 1080p'de rdr2 oynarken çok fazla darboğaz yiyorum,
  10. san_ozsaho

Aliexpress Hakkında Bilgilendirme

%90 sipariş esnasında vergiyi de alıyorlar ama bazı ürünlerde vergiyi almayadabiliyorlar. Orda yazar zaten ama istersen link at kontrol edelim
  11. san_ozsaho

Öneri Ergonomik ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

Bütçem maksimum 10k Gidip görmek fırsatı bulduğum bu ofis koltuğunu almayı düşünüyorum oturma kısmı raylı sistemli ileri geri yaoabilme olasılığı ver sırt kısmındaki bel desteği kişiye göre ayarlanabiliyor, kol destekleri tam hareketli ancak çok ergonomik olduğunu düşündüğünüz başka bir ofis...
  12. san_ozsaho

Yardım Kodak X120 PRO 1TB 1070TL?

bahsettiğiniz ssd'nin crystal disk sonuçları bu şekilde
  13. san_ozsaho

ACİL BU FİYATA her şey DAHİL SİSTEM ALINIR MI

Rx6600'lü sistemlerde o fiyatlardadır, 3050 gerçekten alınmaz para israfı
  14. san_ozsaho

Ekran kartı upgrade etmek istiyorum

Bende i7 7700 kullanıyorum ekran kartı olarak öneri alabilir miyim, darboğaz yapmayacak bir şey önerirsiniz sevinirim
  15. san_ozsaho

Alibaba.com dan veya aliexpress den aldığım yurtdışı cep telefonu bana ulasırmi

Sim kartlı ürünler direkt yasak gümrükten geçmez
  16. san_ozsaho

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Haydaa, hangisi daha iyi
  17. san_ozsaho

🔥İndirim XFX RX6600 🔥5.357 TL ( TEŞHİR ) (Vatan)

I7 7700 ile rx 6600 kullanırsam dar boğaz yaşamıyım?
  18. san_ozsaho

Yardım Razer Cobra Pro VS AJAZZ AJ159APEX

Aklınızda bir fiyat var mı ?
  19. san_ozsaho

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Ya nasıl 28tl oluyor hocam ben anlamadım o muhabbeti
  20. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kaçtan veriyorsunuz hocam ?
Top Bottom