Minimum 2k monitörün yoksa 1080p de tam verim alamazsın darboğaz yaşayabilirsin verdiğin paranın hakkını almak istiyorsan bu sisteme güzel 2k monitör al onun dışında ben sistemi beğendim sadece yerinde olsam anakartı yüksek alıp işlemciden kısardım sonrasında anakart değiştirmek meşakatli oluyor işlemci fiyatları şuan yüksek çünkü
Minimum 2k monitörün yoksa 1080p de tam verim alamazsın darboğaz yaşayabilirsin verdiğin paranın hakkını almak istiyorsan bu sisteme güzel 2k monitör al onun dışında ben sistemi beğendim sadece yerinde olsam anakartı yüksek alıp işlemciden kısardım sonrasında anakart değiştirmek meşakatli oluyor işlemci fiyatları şuan yüksek çünkü
neredeyse aynı sistem bendede var rekabetçi oyunlar oynadığım için 1080p monitor kullanıyorum 1 gram darbogaz yemedim. 2k şart değil ama olursa güzel olur bütçe meselesi.
ayrıca işlemciler daha pahalı oluyor anakartlar değil
anakartı iyi işlemciden sakın kısma 7800x3d alabileceği en iyi işlemcilerden.
neredeyse aynı sistem bendede var rekabetçi oyunlar oynadığım için 1080p monitor kullanıyorum 1 gram darbogaz yemedim. 2k şart değil ama olursa güzel olur bütçe meselesi.
Hocam monitörü sistem bileşenlerini toplamadan önce aldım monitör Asus marka 1080p, 24.5 inc, 380hz, 0.3ms, bir monitör. Umarım bir sıkıntı yaşamam. Birde şu anlık parasal anlamda bir sıkıntı yok bundan dolayı güzel bir işlemci seçmek istedim ve 2024'den sonra herşeye zam geliceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam...
Hocam monitörü sistem bileşenlerini toplamadan önce aldım. Monitörü ise güzel bir şey seçmek istedim çünkü FPS ağırlıklı oyunlar oynayacağım. Seçtiğim monitör ise Asus markasının Rog modeli olan (Stok Kodu: XG259QNS) 1080p, 380hz, 0.3ms, 24 inç monitörü tercih ettim. Umarım Darboğaz gibi sıkıntılar yaşamam
Genelde Battlefield, PUBG, CS:GO, Valorant, Warzone, Blackops 6, Gran Turismo 7, Asetto Corsa, Forza Horizon 5 gibi oyunlar oynanacağım. Bu saydıklarım ağır oyunlarmı bilmiyorum, eğer saydıklarım içinden ağır oyunlar varsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ramler kotu 7800x3d fıyatlandırması zaten ayrı rezalet 9800x3d almak daha mantıklı psu 850 watt yapılabıişlemcim en fazla 5200mhz ram destekliyor bende 5600mhz ama CL değeri düşük olan bir ram aldım. (CL28)