Arama sonuçları: *

1. berkec34

Yardım Araba için ppf kaplama önerisi

yazdım
  2. berkec34

Yardım Araba için ppf kaplama önerisi

istanbuldaysan yer önerebilirim instadanda bakabilirsin sayfalarına işçilik ve kullandıkları ürünler on numaradır
  3. berkec34

🔥İndirim Samsung S24 Visa Kart'a özel 28.499 TL

Teknosada inceledim beğenmedim açıkcası 12 miniden geçecektim ama kamera olarak vs hoşuma gitmedi, 2 teknosada inceledim 2 farklı telefon 2 sininde kamerası tatmin etmedi.
  4. berkec34

❌İndirim Bitti! OFÇAY Tiryaki 1 Kg Çay 🔥112TL

İndirim değil yalnız, çay sevenlere öneririm, mayıs çayını kullanıyorum güzel çayın içinde toz yok tertemiz oluyor https://www.tea1986.com.tr/urunler
  5. berkec34

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Adamlar sıfır emek ile %20 den fazla kazanç sağlıyor asıl stopaj onlara koymaları lazım :D Biz sattığımız çoğu üründen %20 kar marjı ile çalışmıyoruz mesela :D
  6. berkec34

İnternetten alışverişe %25 vergi gelecek!

Bizim sattığımız ürünler üzerinden örnek vermek istiyorum Trendyol %20-25 arası komisyon alıyor Trendyolda bir siparişi iptal edersen örnek veriyorum stokta yok diye iptal ettin sipariş meblağsına göre sana para cezası kesiyor ve bunu faturalandırıyor ama faturalandırırken %0 kdv ile...
  7. berkec34

399TL 🔥Mcdodo 20000 Mah Çift USB Çıkışlı 5V 2.1A LED Göstergeli Powerbank

Orada değil ama başka yerde varmış 2023-07
  8. berkec34

Courier kış lastiği önerisi

lastikavcisi.com Buradan lastik test sonuçlarına ve bütçenize göre değerlendirme yapıp alabilirsiniz
  9. berkec34

Yardım 2 araç arasında kaldım yardım

proton gen 2 al daha iyi :D 1732564769 Bu arada ciddiyim, temiz bulabilirsen alınır, cebinde parada kalır. Performans olarakta gayet iyi araç klimalı seri sportif duruyor, biraz detailing yapıp normal bakım yaptınmı götürür
  10. berkec34

Tam olarak nerede yazıyor üretim tarihi
  11. berkec34

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CXN4V9KH?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 400 Küsüre almıştım geçen hızlı şarj ediyor, valla 20k lık alacaktımda çok kalın taşınmaz 10 luk iş görür bence baseus iyidir, yada anker
  12. berkec34

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

Çalacak adam aramaz işkillendirmez, belki aparat vs var ise görmemiştir kutuya bakmamıştır ondan olmaz demiştir
  13. berkec34

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

Sanırım arabayı siz almıcaksınız, o yüzden bence öneri vermeyin sonra kötü olursunuz
  14. berkec34

Yardım Harley veya Cat BOT önerisi

Yeşil kunduradan alabilirsin, orijinal satıyorlar sorun yok 1732388047 Yeni üyelere 100 TL kodlarıda var indirim için
  15. berkec34

Philips IPL Lazer Epilasyon veya benzer ürün tavsiye?

500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?
  16. berkec34

Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D 1732296361 Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum
  17. berkec34

Merhaba, bütçe olarak 15.000 altında olacak şekilde epilasyon cihazı önerisi verebilir misiniz? Kullanıp memnun olan var mı?
  18. berkec34

Sinyal cihazı arttırma önerisi

Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir
  19. berkec34

NetGSM'e Yapılan Rezillik

20. berkec34

NetGSM'e Yapılan Rezillik

Mağdur olmamanız için kaldırdık durum çözülene kadar dedi, 3-4 hat taşıyacaktım
Top Bottom