Teknosada inceledim beğenmedim açıkcası 12 miniden geçecektim ama kamera olarak vs hoşuma gitmedi, 2 teknosada inceledim 2 farklı telefon 2 sininde kamerası tatmin etmedi.
Adamlar sıfır emek ile %20 den fazla kazanç sağlıyor asıl stopaj onlara koymaları lazım :D Biz sattığımız çoğu üründen %20 kar marjı ile çalışmıyoruz mesela :D
Bizim sattığımız ürünler üzerinden örnek vermek istiyorum Trendyol %20-25 arası komisyon alıyor
Trendyolda bir siparişi iptal edersen örnek veriyorum stokta yok diye iptal ettin sipariş meblağsına göre sana para cezası kesiyor ve bunu faturalandırıyor ama faturalandırırken %0 kdv ile...
proton gen 2 al daha iyi :D
1732564769
Bu arada ciddiyim, temiz bulabilirsen alınır, cebinde parada kalır. Performans olarakta gayet iyi araç klimalı seri sportif duruyor, biraz detailing yapıp normal bakım yaptınmı götürür
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CXN4V9KH?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
400 Küsüre almıştım geçen hızlı şarj ediyor, valla 20k lık alacaktımda çok kalın taşınmaz 10 luk iş görür bence baseus iyidir, yada anker
500k atış var herhalde bunlarda, bilemedim düşününce mantıklı geliyor 9 seanstan daha fazla süre kullanılabilir hemde birkaç kişi kullanabilir yani. Sizde hangi seri var?
Ucuz değillerki onlarda istanbulda tüm vucut 15 ten aşağı yer var mı :D
1732296361
Ek olarak heryerde gerekli hijyende sağlanmıyor ve ona ayrı zaman ayırmak gerekiyor o yüzden aslında brı950/00 serisine bakıyordum
Zaten 45 alıyorsun her turlu kesilecek yanı 13 olmasa 17-18 olur değmez yani, güzelce ethernet kablosu çekilebilir, kablo kanalı ile üstten döşeyerek yapılabilir