Neler Yeni

BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINDA VERDİM MONTAJ ETSİN DİYE

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Göksel
Bom boş riskler alıyorsunuz saçma salk adamlara iş veriyorsunuz bilgisiz adama iş mi verilir kendin toplasan 1 saatini alır video izlesen yotubudam
2 KERE DENEDİM YAPAMADIM BAŞIMI AĞIRTTI PES EDİP VERDİM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Technopatta o kadar rehber videoları var.Açıp uğraşsanız kendınız yapardınız
DENEDİM 2 KERE BECEREMEDİM ELLERİM BÜYÜK VE KASA İÇİNDE HAREKET EDEMİYOR KOLAY KOLAY

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Çalmak eskisi gibi içinden bişey almakla olmuyor artık ne dolaplar dönüyor bizde bilgisayarcıyız. Aynı marka model ama ufak tefek arızası olan parçalar ile değişim yapılabilir Özellikle anakartlarda yapılabilir :) Pc yi alınca bütün parçaların seri nolarını kontrol et

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,245
İsim
Berkecan Ergin
Çalacak adam aramaz işkillendirmez, belki aparat vs var ise görmemiştir kutuya bakmamıştır ondan olmaz demiştir

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ali Gezen
2 KERE DENEDİM YAPAMADIM BAŞIMI AĞIRTTI PES EDİP VERDİM

DENEDİM 2 KERE BECEREMEDİM ELLERİM BÜYÜK VE KASA İÇİNDE HAREKET EDEMİYOR KOLAY KOLAY
Kasanın kablolarını yanlış takmışsındır büyük ihtimal.

Çalmak eskisi gibi içinden bişey almakla olmuyor artık ne dolaplar dönüyor bizde bilgisayarcıyız. Aynı marka model ama ufak tefek arızası olan parçalar ile değişim yapılabilir Özellikle anakartlarda yapılabilir :) Pc yi alınca bütün parçaların seri nolarını kontrol et
En azından dürüst ahahahshadah

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Göksel
anakartım 0 2 gün önce aldım umarım çalmaz :D msi b650 mag tomahawk

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ali Gezen
Ben yıllar önce Q6600 işlemci HD6570li sistemimi vermiyodum güvenipte. Adam 6700xt bırakmış :D

anakartım 0 2 gün önce aldım umarım çalmaz :D msi b650 mag tomahawk
çaresizlik

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Göksel
Ben yıllar önce Q6600 işlemci HD6570li sistemimi vermiyodum güvenipte. Adam 6700xt bırakmış :D
6700xt bırakmadım daha iyisini bıraktım

çaresizlik
6700xt şuan kullandıgım pc verdiğim pc 4070ti super 7500f

hmm anladım peki aldığını yerden montaj isteseydiniz sadece erkan kartını ve soğutucu takardınız
Tüm parçaları teker teker aldıö

Son düzenleme:

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
oktay
BİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINA VERDİM ADAM ARADI PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ SOĞUTUCU İÇİN AM5 E UYUMLU DEĞİL DEDİ DEDİM NASIL DEĞİL VİDEOLARI VAR MİLLET TAKIYOR SİZEDE ATABİLİRİM VİDEODA NASIL TAKILDIĞINI DEDİM GEREK YOK BANA VİDEO ATMA TAKILABİLECEK ŞEKİLDE TAKACAM DEDİ UMARIM PCYİ BOZMAZ VEYA UMARIM PARÇA ÇALMAZ HER PARÇANIN MARKASINI MODELİNİ BİLİYORUM KUTULARIDA ELİMDE DURUYOR ÜRÜNLERİN Bİ DEĞİŞTİRME YAPARSA FARK EDEBİLİRMİYİM
hocam bişey yapar mı bilmiyorum ama keşke biraz daha deneseydiniz bilgisayarcılara asla güvenmem eski kasamda fanı kırıcaktım takarken ama yinede götürmedim sonunda takmıştım

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Göksel
Hocam uğraştım beceremedim başım ağırdı beceremedikçe her ürünü 0 aldım 3 4 gün önce kendisinede belirttim ürünler 0 garantili diye bişey yapmaya pek yüreği yemez gibi çünkü gidip döveriz yani tabi fark edebilirsem 😂

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Ali Gezen
hocam bişey yapar mı bilmiyorum ama keşke biraz daha deneseydiniz bilgisayarcılara asla güvenmem eski kasamda fanı kırıcaktım takarken ama yinede götürmedim sonunda takmıştım
İlk kez kule tipi soğutucu takmaya çalıştığım gün aklıma geldi (snowman m200). Kafayı yemiştim resmen anakart kırılacaktı neredeyse. Sonunda yaptım :D

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Göksel
Fan takmayı bilmeyen adam anakarttan bişey çalamaz gibi ya çalsada anlamamın yöntemi yok mu

İlk kez kule tipi soğutucu takmaya çalıştığım gün aklıma geldi (snowman m200). Kafayı yemiştim resmen anakart kırılacaktı neredeyse. Sonunda yaptım :D
Sorma sorma bende takarken bastırmak gerekiyor bastırınca diyorum aha anakartın soketler gidecek ses geliyo falan

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
oktay
işlemci fanını çıkarmıştım termal macun sürücem diye 2 3 saat takamamıştım 2 plastik vidasını kırmıştım :D

Top Bottom