Birde video filan gönderme demiş şimdi parçayı içten çalıyorlar çakma bir şeyle değiştiriyorlar dışardan fark edemezsin umarım sorun çıkmazBİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINA VERDİM ADAM ARADI PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ SOĞUTUCU İÇİN AM5 E UYUMLU DEĞİL DEDİ DEDİM NASIL DEĞİL VİDEOLARI VAR MİLLET TAKIYOR SİZEDE ATABİLİRİM VİDEODA NASIL TAKILDIĞINI DEDİM GEREK YOK BANA VİDEO ATMA TAKILABİLECEK ŞEKİLDE TAKACAM DEDİ UMARIM PCYİ BOZMAZ VEYA UMARIM PARÇA ÇALMAZ HER PARÇANIN MARKASINI MODELİNİ BİLİYORUM KUTULARIDA ELİMDE DURUYOR ÜRÜNLERİN Bİ DEĞİŞTİRME YAPARSA FARK EDEBİLİRMİYİM
Korkulu rüyam. Olayı çözdüm ama alttaki yapı esnek baya rahatlıkla esniyor.Fan takmayı bilmeyen adam anakarttan bişey çalamaz gibi ya çalsada anlamamın yöntemi yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorma sorma bende takarken bastırmak gerekiyor bastırınca diyorum aha anakartın soketler gidecek ses geliyo falan
Dostum ekran kartın fazla yer kaplıyordu çıkardım kasanın içi daha ferah artıkBirde video filan gönderme demiş şimdi parçayı içten çalıyorlar çakma bir şeyle değiştiriyorlar dışardan fark edemezsin umarım sorun çıkmaz
hocam valla Rize küçük umarım sorun çıkmaz sonra haberlerde beni görürsünüz büyük ihtimalBirde video filan gönderme demiş şimdi parçayı içten çalıyorlar çakma bir şeyle değiştiriyorlar dışardan fark edemezsin umarım sorun çıkmaz
Bunu söyleyince buradan ekmeğini yiyenler yorumlara çöküyor çok fena yöntemler var en basitinden 3 tane malum telefon operatöründe aynı şeyleri müdürler ve çalışanların yaptığına şahit oldum bu yüzden kimseye güvenmeyinÇalmak eskisi gibi içinden bişey almakla olmuyor artık ne dolaplar dönüyor bizde bilgisayarcıyız. Aynı marka model ama ufak tefek arızası olan parçalar ile değişim yapılabilir Özellikle anakartlarda yapılabilir Pc yi alınca bütün parçaların seri nolarını kontrol et
Olm harbiden de verdiğim psu 750wattı sen mısın lan domdodmdlsSa kardeşim ben çırağıyım senin psu 750 çoktu biz onu 550 ile değiştirdik sistemin daha stabil çalışıcak 250liğide yedik afiied bal şeker
İnşallah hocam ya yarın hallolur dedi umarım çalmaz adama zaten yaptığı hizmetin parasını veriyoruz yine de içinden bişey çalarsa yapacak bişey yok fark edersem döverim fark edemezsem yapacak bişey yokİnşallah güzel şekilde takıp sorunsuz kullanırsın.
KfmdlmdodDostum 2 ram yerine sana tek ram 8 taktım haberin olsun daha iyi oldu.
hmm anladım6700xt bırakmadım daha iyisini bıraktım
6700xt şuan kullandıgım pc verdiğim pc 4070ti super 7500f
Tüm parçaları teker teker aldıö