Fena değilmiş bu arada buradan kurtardın.tamam yazcaum
Mesaj otomatik birleştirildi:
500
Montaj Windows kurumu cart curt 500 dediNe kadara topluyor peki ?
Çok görüyorum ihtiyacı olan hiç sıfırdan toplamadan parça ekle tak yaptım büyük ihtimalle ben seninkini toplar eline çoktan verirdim.
Adam yarın alırsın dedi benden önce müşterisi falan vardır anca yapar zatenFena değilmiş bu arada buradan kurtardın.
Çok görüyorum ihtiyacı olan hiç sıfırdan toplamadan parça ekle tak yaptım büyük ihtimalle ben seninkini toplar eline çoktan verirdim.
Yarın alırsın dedi napayım dükkanda mı uyuyım bugün başka PC ile ilgileniyor galibadayı git başında bekle ya ne bağrıyon, kapat şu capsı
kardeşim senin ekran kartı fazlalıktı onu kendime taktım borcun 200 liraBİLGİSAYARIMI MAHALLE BİLGİSAYARCISINA VERDİM ADAM ARADI PHANTOM SPİRİT KULE TİPİ SOĞUTUCU İÇİN AM5 E UYUMLU DEĞİL DEDİ DEDİM NASIL DEĞİL VİDEOLARI VAR MİLLET TAKIYOR SİZEDE ATABİLİRİM VİDEODA NASIL TAKILDIĞINI DEDİM GEREK YOK BANA VİDEO ATMA TAKILABİLECEK ŞEKİLDE TAKACAM DEDİ UMARIM PCYİ BOZMAZ VEYA UMARIM PARÇA ÇALMAZ HER PARÇANIN MARKASINI MODELİNİ BİLİYORUM KUTULARIDA ELİMDE DURUYOR ÜRÜNLERİN Bİ DEĞİŞTİRME YAPARSA FARK EDEBİLİRMİYİM
Benim soğutucu biraz zor takılıyor bende takarken 2 saat uğraştım bastırmak gerekiyor adamda zorlanınca takılmıyor veya aparat lazım gibi düşünmüş olabilirGidip geri alsana soğutucuyu iade edecem falan de ben bile pcye ilk elimi sürdüğüm zaman takabilmistim.