Arama sonuçları: *

1. K

Roblox ban yemedne önce same account launced game from different device hatası

Roblox da küfür nedeni ile ban yedim ama ban yedikten sonra oyunda same account launced game from different device hatası geldi. Hesabım çalındı zannettim bian. Leave yerine bastığımda ise ban yazısı çıktı karşıma. Hesabım çalınmış mıdır yoksa oyun hatası mıdır?
  2. K

Roblox boşu boşuna ban yedim

Kanka hafızam kuvvetlidir. Ama gerçekten hiç uyarı gelmedi. Ekranda falan hiç anormal bir şey yoktu son 1 2 ayda. Zaten hesaptada son 1 2 ayda aktif olmaya başladım.
  3. K

Küfür uyası aldığımıza nereden bakıyorum peki? E postaya falanmı geliyor. 1682611381 Oha nasıl oldu.
  4. K

Kardeşim uyarmadılar diyorum neyini anlamıyorsun? Küfür ettikten 1 dakika sonra uyarı falan gelmeden oyun error verdi tekrar girmeye çalıştığımda ban yazısı çıktı karşıma.
  5. K

Oyun error verip banladı beni direk. Uyarı falan gelmedi.
  6. K

Oyunda hile vardı son ses garip bir müzikle ordan oraya uçuyordu. Ve bana nedensizce küfür yazmaya başladı. Bende ona bi kaç kelime yazdım ve direk banlandım. Adam banlanmadı ama ben bi kaç kelime edince direk banlandım şaka gibi. Hileler ban atabilirmi çünkü ben onun ban attığını düşünüyorum...
  7. K

Avanos anadolu lisesinde edebiyattan kalırsak siniftan mı kalırız?

Şaşırdığım konu bizim edebiyatcı bize kızdığında sizi sınıfta bırakırım diye tehdit ediyordu. Sözlü notlarından ve yazılılardan kazık sormaktan bahsediyordu. Bizim sınıftaki çoğu kişide edebiyattan kalırsan sınıfta kalırsın diyor. Yalan mı yani bunlar hocam? 1681575607 Dalgınlığıma gelmiş?
  8. K

Avanos anadolu lisesinde edebiyattan kalırsak siniftan mı kalırız?

Avanos anadolu lisesinde okuyorum. 9.sınıfa gidiyorum ve bu dönem edebiyatım gerçekten kötü geçti ve 35 almısım. Ben dönem ortalamamı 50 üstü tutsam edebiyat ortalamam 50 altı olsa sınıfta kalırmıyım?
  9. K

Windows 11 masaüstünde ara sıra takılıyor

Windows 11 kullanıyorum ve hiçbir uygulamada ve oyunlarda bilgisayar donmazken nedensizce masaüstünde ara sıra takılıyor. Mesela ara sıra sağ tık yapamıyorum. Ve uygulamalara tıklayamıyorum. İmleç hala hareket ediyor ama. Ve görev çubuğundaki uygulamalara tıklayabiliyorum. Oyunlarda donma...
  10. K

Gta Online Spam mesajlar

Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da...
  11. K

Yardım Gamepower Ogre RGB Kırmızı switch yay sesi

Tuşlara hafif bastığımda pek ses gelmiyor ama normal kullanımda azda olsa bir yay sesi geliyor arkadan. İlk defa mekanik bir klavye kullanıyorum. Normaldir diye düşünmüştüm yinede bir sorayım dedim. 800tl gibi bir fiyata almıştım bu klavyeyi.
  12. K

Video atabilsem atacağım ama atamıyorum maalesef. Her tuşa tıkladığımda arkadan yay sesi geliyor. Rgb si hoşuma gittiği için almıştım. İzlediğim videolarda yay sesi falan yoktu.
  13. K

Klavye sıfır daha bugün kargodan geldi ama neredeyse her tuştan yay sesi geliyor. Klavye kasasına vuruncada ses geliyor. Bu zamanla düzelir mi yoksa iademi etmeliyim.
  14. K

Yardım Forza Horizon 4 Steam 15-20 dakika sonra donup kalıyor

Sorunum çözüldü çok sağolun. Offline girince atma gibi bi sorun ile karşılaşmadım. 40 dakika civarı oynadım hiçbir sorun çıkmadı. Oyundayken interneti keserseniz kendisi direk offline moda geçiyor zaten.
  15. K

Yardım Forza Horizon 4 Steam 15-20 dakika sonra donup kalıyor

Oyunda 13 saatim var. Ve bu zamana kadar sıkıntısız oynadım. Ta ki bu 2-3 hafta öncesine kadar. Oyunu steam den oynuyorum. Belirli bir yer olmadan sistemimde yeterli olduğu halde 15-20 dakika sonra donup kalıyor. Hiçbir hata kodu vermiyor. Görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ne...
  16. K

Yardım Oyun oynarken aniden ekran gitti ve fanlar son derece dönmeye başladı

Diğer oyunlardada aynı hocam. Durduk yere çalışan kart bozuldu. hala anlam veremiyorum. Aynı oyuna girebildim tekrardan 5 dakika sonra gine aynısı oldu diğer oyunlardada öyle 5 dakikadan sonra gidiyor.
  17. K

Hocam şuan ddu ile kaldırdım tekrardan kurdum ama. İlk yüklediğimde güncelleştirmeleri kontrol ettiğimde advenced micro devices diye bir şey yüklüyordu. Ekran kartı driveri kuruyordu sanırsam amd nin. Şuan ddu ile kaldırırken amd seçeneğinide sildim bildiğiniz normal driver kaldırır gibi onuda...
  18. K

Eski ekran kartında hiç olmuyordu bu sorun. Güç pini istemiyordu direkt tak çalıştırdı. Pinlermi tam oturmadı hala anlayamadım.
  19. K

Öyle yapacak biri hiç değil eminim. Yeni ekran kartı aldı bu eski ekran kartını bedava olarak hediye etti bana. Eski kartım hala duruyor. Ama sorun neyden kaynaklı anlayamadım pinler tam oturmamış olabilir mi? Montajını ben yapmıştım. İlk zamanlarda yoktu bu. Sürücüden sonra oldu. DDU ile silip...
  20. K

sürücüden kaynaklı olabilir mi? yeni güncelleme geldiği zaman ddu ile silmemiştim direk indirmiştim. pc yi kapattık tan sonra zaten usb taktığınızda gelen ses var ya o sesden gelmişti. pc yi tekrardan açtım o ses 2,3 defa daha geldi.
Top Bottom