Arama sonuçları: *

1. S

1500-2000TL Mikrofon önerisi

Bunu aldığımda sanırım gümrükten geçmiyor hocam :D
  2. S

1500-2000TL Mikrofon önerisi

Selamlar, Iem kulaklık kullandığım için artık bir mikrofon arayışına girdim, masaüstü bir mikrofon arıyorum, yurtdışı ürünü olabilir aliexpress ve temu linkleri atabilirsiniz. Teşekkürler @Lloydˢᵗᵉʳ hocam siz de bakabilir misiniz?
  3. S

Comnet patladı nereye geçilmeli

Comnet nasıl patladı detaylı bilgi verebilir.misiniz
  4. S

Bimde satılacak bu tv alinir mı?

Selamlar Monitörlerimin üstüne bir tane tv almak istiyorum min 32 inç olmak kaydı ile. Çok pahalı bir şey olmasını istemiyorum. https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/32-inc-hd-ready-uydu-alicili-tv-32sn5000h-20-12/aktuel.aspx bu tv nasıldır? Yerine önereceğiniz tvler var mı Bütçe max 8k
  5. S

🔥🔥XPrime King Oyuncu Koltuğu Sepette 4.750 TL🔥🔥

Kullanıyorum, memnunum. Boy 1.95 kilo 115
  6. S

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Arkadaşlar benim klavye 3 kasımdan beri havalimanında gösteriyor, var mı aynı durumu yaşayan?
  7. S

Nerde bu kargolar yav? Bir gün önce gümrüğe giren apexim teslim edildi bile fakat klavye hala gümrükte..
  8. S

🔥İndirim Xdrive Anka Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥6275 TL

Koltuğun üzerine atlama yapılmayacaksa taşır hocam her türlü, sadece amartisörleri erken gidebilir kilodan dolayı.
  9. S

🔥İndirim Çift monitör kolu Temu vergi dahil 1030 tl

Bende çiftlinorth bayou f160 var baya memnunum fakat kollar bi tık kısa geliyor bazen, monitörler birbirine yakın oluyor ara sıra. Şimdi bir tane tekli almayı düşünüyorum tekli link var mı?
  10. S

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Arkadaşlar paket gümrüğe geldiğinde ortalama kaç gunde gümrükten geçip yola çıkıyor?
  11. S

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ben de dün aldım sizin ürününüz nasıl bu kadar hızlı çıktı 😂
  12. S

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

Onu banka bilir, belki vergilendirmeye tabii tutulur. En iyisi bankayı arayıp danışman.
  13. S

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

Banka giriş çıkışlarına bağlı, sürekli yüksek meblağlarda para giriş çıkışı oluyorsa maaş dahil belki problem olmaz ama yine de aranırsın muhtemelen, banka seni arayıp paranın kaynağını nerden geldiğini vesaire sorabilir.
  14. S

Sipariş tutarının üstüne vergi çıkıyor, max 30 euro sepet hakkınız var vergisiz.
  15. S

Hocam farklı tc ile verdiyseniz bence problem olmaz, sonuçta adrese bazlı değil gümrük kişi bazlı işliyor olması gerekli
  16. S

gerçekten Türkiye'de bu fiyatlara böyle bir klavye hayalden de öte..
  17. S

ben yanına bir şey eklemeden direkt satın alabilidm sebebi benim min sepet tutarı 480 imiş
  18. S

bana 1 ürün:921,58 TL tuttu, ne farkı var kuponunuz mu vardı?
Top Bottom