sesi nasil hocam iyi mi? bir sikinti yasadiniz mi? dun aksam siyah siparis ettim bir problemi yoktur umarim.Siyah klavyeyi teslim alan arkadaşlar switchlerini foto atabilir mi rica etsem?
benim cihazda switch rengi gri
oyle olması lazım dıye bılıyorum benSiyah klavyeyi teslim alan arkadaşlar switchlerini foto atabilir mi rica etsem?
siyah ztn hocam rengi greenwood v3 gelmesi lzmSiyah klavyeyi teslim alan arkadaşlar switchlerini foto atabilir mi rica etsem?
sesi muazzam onda problem yok.sesi nasil hocam iyi mi? bir sikinti yasadiniz mi? dun aksam siyah siparis ettim bir problemi yoktur umarim.
aynen bende de bu şekilde, sesine bayıldım.siyah ztn hocam rengi greenwood v3 gelmesi lzm
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Herkesin öyle zatenSiyah klavyeyi teslim alan arkadaşlar switchlerini foto atabilir mi rica etsem?
sesi güzel hocam ben beyazınkini daha çok beğendim şahsensesi muazzam onda problem yok.
fakat benim kutu içeriğinde usb alıcı çıkmadı 2,4ghz olan muhabbet. Muhtemelen gümrükçüler düşürdü bakarken vs.
Şuan kablolu olarak kullanıyorum.
İade için uğraşıyorum bakalım.
aynen bende de bu şekilde, sesine bayıldım.
Tahmini 3 günde elinde olur.Gümrükten geçmeye hazırlanan ürün kaç günde elime gelir
alıcı kaybolduysa çok kötü, durum nasıl ilerliyor peki ? bende bekliyorum kargosesi muazzam onda problem yok.
fakat benim kutu içeriğinde usb alıcı çıkmadı 2,4ghz olan muhabbet. Muhtemelen gümrükçüler düşürdü bakarken vs.
Şuan kablolu olarak kullanıyorum.
İade için uğraşıyorum bakalım.
aynen bende de bu şekilde, sesine bayıldım.
gpu destekleyici, oda termometresi, tipc-tipc kablo, cüzdan, 90x40 pad, hassas tartı, sticker pack, kılıf mılıf, gece lambası, mouse için dot skate aldım kendime
öneriniz için teşekkürler fakat gpu destekleyicim vb var hocam, kargo limitim var o yüzden 3 ürün alabiliyorum biri klavye birini de skatez olarak seçtim dot olan 67 TL'ye satılıyor onu mu aldınız ben de ondan alacağım son kalan ürün için 300-450 tl arası bir fiyatım var bu fiyat aralığı önerebilir misinizminik lazer yazıcı var çok keyifli ürün tavsiye ederim