sipariş numaraları farklı bir şey olmaz bende aynı şekil sipariş ettim geçtiler hocamşu şekilde ayrı ayrı aynı tc üzerinden aldım gümrüğe takılır mı ona göre iade etcemAlıntıyı görüntüle
sipariş numaraları farklı bir şey olmaz bende aynı şekil sipariş ettim geçtiler hocamşu şekilde ayrı ayrı aynı tc üzerinden aldım gümrüğe takılır mı ona göre iade etcemAlıntıyı görüntüle
hocam umarım geçer %20 indirim+110 kredi vermese almazdım da çok zorladı namussuzlarsipariş numaraları farklı bir şey olmaz bende aynı şekil sipariş ettim geçtiler hocam
Kanka ikisini birden nasil aldinhocam umarım geçer %20 indirim+110 kredi vermese almazdım da çok zorladı namussuzlar
hocam 110 krediyi sabah verdiler akşam da temunun botuna sipariş durumu yazdım direkt verdi %20 yiKanka ikisini birden nasil aldin
Hocam desteğe söylediğimizde Türkçe mi geliyor klavyeTürkçe gelen var, keycapsin sağ altına türkçeleri yazılmış. Fakat şans mı yoksa yazılar da öyle mi oldu bilmiyorum.
Bilemiyorum ama büyük olması da çok problem olmuyor benim için. Ben zaten sürekli oyun oynıyamıyorum. İş güç fazla vaktim olmuyor. Kullanışlığına bakıyorum biraz. Parada belirli miktara kadar önemli değil hallederim. İstediğim içime sinen bir klavye bulamadım. Güzele benziyor klavye doğru Türkçe düzen güzel bir klavye yakalarsam alırım.Gerçekten alışmak 3 maksimum 5gününüzü alıyor, ben de tam boy derdim, büyük enter derdim ama masada ciddi anlamda güzel yer açıyor ve mouse çarpmıyor klavyeye. Ayrıca ses açıp kapama, ileri geri olayı da var zaten bu klavyede.
Takılmaz aralarında 8 gün var.şu şekilde ayrı ayrı aynı tc üzerinden aldım gümrüğe takılır mı ona göre iade etcemAlıntıyı görüntüle
sipariş başına 30 Euro değil mi?Takılmaz aralarında 8 gün var.
Biri gelir 2 güne.
valla ben adamları sabahtan berı darlıyorum vermıyorhocam 110 krediyi sabah verdiler akşam da temunun botuna sipariş durumu yazdım direkt verdi %20 yi
Öyle ama 1-2 gün arayla aldığın ürünlerin aynı anda paketlenme, gümrüğe aynı gün girme ihtimali var ondan dolayı sıkıntı.sipariş başına 30 Euro değil mi?
hocam sağolasın aynı ay içerisinde sipariş ettiğim için takılır mı falan diyodum da içimi soğuttunuz teşekkür ederimTakılmaz aralarında 8 gün var.
Biri gelir 2 güne.
yok aynı ay olsa da takılmaz.hocam sağolasın aynı ay içerisinde sipariş ettiğim için takılır mı falan diyodum da içimi soğuttunuz teşekkür ederim