❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu arada duymuşsunuzdur belki satıcı desteğe yazarak Türkçe layout şeklinde alabiliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İndirim kartıylamı? Nasıl oluyor şefim taktik verin

Türkçe layoutları klasik büyük harflerle ö ç ğ ü ş gibi değilde küçük harflerle en sağ altta yazıyor. Olsa iyi olurdu ama olmaması benim gibi 10 parmak yazan adam için problem olmuyor
Olsun nereye yazabilirim öyle göndersinler şef

Denediniz mi yada deneyip de Türkçe gelen var mı hocam? O zaman düşünürüm almayı
Türkçe gelen var, keycapsin sağ altına türkçeleri yazılmış. Fakat şans mı yoksa yazılar da öyle mi oldu bilmiyorum.

arkadaşlar klavye yanında vergisiz 400 TL'ye kadar ürün önerisi olan var mı temudan

siparişimin teslimatı hakkında bilgi isteyecektim %20 kupon + 110 tl kredi verdi bi tane de beyaz klavye mi alsam acaba :D

eğer aynı hesaptan 2. ürünü alırsam bir ay içinde toplam 30 euroyu geçtiği için gümrüğe takılır mı

Bende klavye almak istiyorum ama numlock ve ses açma kısma şarkı değiştirme gibi tuşlar benim için önemli. Hem oyun hemde günlük kullanımda işimi kolaylaştırmalı. Bu düzene alıştım çünkü. İstediğim gibi bir klavye gerçekten bulamıyorum.

Türkçe gelen var, keycapsin sağ altına türkçeleri yazılmış. Fakat şans mı yoksa yazılar da öyle mi oldu bilmiyorum.
Trde satılan klavyeler o şekilde satıldı , yoksa adamlar hem 3 te 1 fiyatına verip bide türkiyeye özel keycapse lazer içimi yapmazlar

Bende klavye almak istiyorum ama numlock ve ses açma kısma şarkı değiştirme gibi tuşlar benim için önemli. Hem oyun hemde günlük kullanımda işimi kolaylaştırmalı. Bu düzene alıştım çünkü. İstediğim gibi bir klavye gerçekten bulamıyorum.
Yazılımcı değilsen veya her gün gta vice city helikopter görevi yapmıyorsan tam boy tamamen eziyet. Aynı tuşlar %75te de var, numpad gereksiz yer kaplıyor. Tam boy klavyede de trde kaliteli ve hotswap klavye bulmak baya zor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,741
Üyeler
187,723
Son üye
Erenith
Geri