Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Bu arada duymuşsunuzdur belki satıcı desteğe yazarak Türkçe layout şeklinde alabiliyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim kartıylamı? Nasıl oluyor şefim taktik verin

Türkçe layoutları klasik büyük harflerle ö ç ğ ü ş gibi değilde küçük harflerle en sağ altta yazıyor. Olsa iyi olurdu ama olmaması benim gibi 10 parmak yazan adam için problem olmuyor
Olsun nereye yazabilirim öyle göndersinler şef

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
BEKİR ALTIN

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Denediniz mi yada deneyip de Türkçe gelen var mı hocam? O zaman düşünürüm almayı
Türkçe gelen var, keycapsin sağ altına türkçeleri yazılmış. Fakat şans mı yoksa yazılar da öyle mi oldu bilmiyorum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
umut
arkadaşlar klavye yanında vergisiz 400 TL'ye kadar ürün önerisi olan var mı temudan

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Furkan Yalçın
arkadaşlar klavye yanında vergisiz 400 TL'ye kadar ürün önerisi olan var mı temudan
gpu destekleyici, oda termometresi, tipc-tipc kablo, cüzdan, 90x40 pad, hassas tartı, sticker pack, kılıf mılıf, gece lambası, mouse için dot skate aldım kendime

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
siparişimin teslimatı hakkında bilgi isteyecektim %20 kupon + 110 tl kredi verdi bi tane de beyaz klavye mi alsam acaba :D

eğer aynı hesaptan 2. ürünü alırsam bir ay içinde toplam 30 euroyu geçtiği için gümrüğe takılır mı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bende klavye almak istiyorum ama numlock ve ses açma kısma şarkı değiştirme gibi tuşlar benim için önemli. Hem oyun hemde günlük kullanımda işimi kolaylaştırmalı. Bu düzene alıştım çünkü. İstediğim gibi bir klavye gerçekten bulamıyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Türkçe gelen var, keycapsin sağ altına türkçeleri yazılmış. Fakat şans mı yoksa yazılar da öyle mi oldu bilmiyorum.
Trde satılan klavyeler o şekilde satıldı , yoksa adamlar hem 3 te 1 fiyatına verip bide türkiyeye özel keycapse lazer içimi yapmazlar

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Bende klavye almak istiyorum ama numlock ve ses açma kısma şarkı değiştirme gibi tuşlar benim için önemli. Hem oyun hemde günlük kullanımda işimi kolaylaştırmalı. Bu düzene alıştım çünkü. İstediğim gibi bir klavye gerçekten bulamıyorum.
Yazılımcı değilsen veya her gün gta vice city helikopter görevi yapmıyorsan tam boy tamamen eziyet. Aynı tuşlar %75te de var, numpad gereksiz yer kaplıyor. Tam boy klavyede de trde kaliteli ve hotswap klavye bulmak baya zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom