Sizin gibi ilki 350 ye aldım. 2 cisi de 600 e geliyor alsam mı bilmiyorumEvet ikiside beyaz
Bozulur demiyelim de ciddi derecede performansi dusebilir belkiBundan 1 tane daha alsam kenarda dursa bataryası bozulur mu acaba
Bence bu fiyatlara bulmuşken al at kenarda dursun hediye veririsin yedek yaparsın satarsın 650 tl için gayet mantıklı bir hareketSizin gibi ilki 350 ye aldım. 2 cisi de 600 e geliyor alsam mı bilmiyorum
Nasıl 600 e geliyor hocam ya benimki gelse bende alıcamSizin gibi ilki 350 ye aldım. 2 cisi de 600 e geliyor alsam mı bilmiyorum
Bu arada duymuşsunuzdur belki satıcı desteğe yazarak Türkçe layout şeklinde alabiliyormuşBence bu fiyatlara bulmuşken al at kenarda dursun hediye veririsin yedek yaparsın satarsın 650 tl için gayet mantıklı bir hareket
Nasıl 600 e geliyor hocam ya benimki gelse bende alıcam350 zaten sormuyorum
Vergi dahil mi buna?Bu arada duymuşsunuzdur belki satıcı desteğe yazarak Türkçe layout şeklinde alabiliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkçe layoutları klasik büyük harflerle ö ç ğ ü ş gibi değilde küçük harflerle en sağ altta yazıyor. Olsa iyi olurdu ama olmaması benim gibi 10 parmak yazan adam için problem olmuyorBu arada duymuşsunuzdur belki satıcı desteğe yazarak Türkçe layout şeklinde alabiliyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biri paylaşmıştı eski sayfada üstüne basiyormus ne kadar doğru bilmiyorumVergi dahil mi buna?
kolpa bu 2500 ü gıdım gıdım belirli ürünlerde veriyor diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
Beyler şöyle bişey geldi 2500 liralık kupon mu veriyor