Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Vergisiz fiyatı 1070i geçmemesi gerekiyor
ee knk ne demeye çalıştın anlamadım ben seni, aldım diyorum 2 tanesinin vergisiz fiyatı 850 TL, vergiyle berbaer 1400 e aldım yazmışım niye böyle bi yorum yaptın onu anlayamadım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yunus Arıkan
Arkadaşlar paket gümrüğe geldiğinde ortalama kaç gunde gümrükten geçip yola çıkıyor?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
beyler müşteri temsilcisiyle mağazaya ulaşmaya çalışıyorum ne olduğunu öğrenebilmek için ama benden ürünün numarasını istiyor sayfayı açamadığım için atamıyorum numarasını bilen atsın sorayım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.
???? Knk bı yürü git başka yerde diken ya harbiden yeter ya bıktık sizin gibilerden sen aldığında bilgi nerde yanlıştı söylesene lütfen sadece 1 gün öyle kaldı onu alanlarınkide ellerine ulaştı sonra düzeltiler + Yanlış diyonda Daha iyisini Yolluyolar git iade et öyle al paranı o zaman Allah gözünüzü doyursun adamlar bile bıktı sizden kattı ürünleri ne kadar meraklısınız beleşe hayır iyi bir parça yazıp kötü parça yollasalar neyse diyecemde adamlar aynısını yollamışlar sadece isim farklı hatta daha iyisi'de olabilir apex'de zaten apex'de Nordic bile yazmıyordu sırf 3-5 kuruş almak için şaklabanlık yapıp ülkeyi rezil etmeyin ya

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
kerem aydınalp
???? Knk bı yürü git başka yerde diken ya harbiden yeter ya bıktık sizin gibilerden sen aldığında bilgi nerde yanlıştı söylesene lütfen sadece 1 gün öyle kaldı onu alanlarınkide ellerine ulaştı sonra düzeltiler + Yanlış diyonda Daha iyisini Yolluyolar git iade et öyle al paranı o zaman Allah gözünüzü doyursun adamlar bile bıktı sizden kattı ürünleri ne kadar meraklısınız beleşe hayır iyi bir parça yazıp kötü parça yollasalar neyse diyecemde adamlar aynısını yollamışlar sadece isim farklı hatta daha iyisi'de olabilir apex'de zaten apex'de Nordic bile yazmıyordu sırf 3-5 kuruş almak için şaklabanlık yapıp ülkeyi rezil etmeyin ya
Apex aldığımı kim söyledi sana?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Temu'nun Türkiye'deki geleceği Aliexpress gibi olacak maalesef.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Yağız Berk Özel
Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.
he knk öyle mi olmuş max 200-300 TL kredi verirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom