edilmezarkadaşlar ürünün siyah rengini bugün sabah 6 gibi sipariş geçtim şu an hazırlanıyor kısmında ürün elime ulaşır mı iptal edilmez de mi ?
Olabilir biz araştırmamızı resmi ajazz sayfasına göre yapıp hata yapmış olduk.temu'da pro sayfasında mcu yoktu, apex sayfasında ilk günden beri mcu vardı ve royuan yazıyordu.
adamlar genelde ürün ulaştıktan sonra parayı iade ediyolar gönderip göndermemek tüketicinin vicdanına kalıyor ben de diyorum ki sence kaç kişi gönderecekSen ne anlatıyorsun hocam?
Stokları bitti de o yüzden adamlar iade yaptı diye 1000den fazla sattığı ürünü kapatmazdı.Ya neyse beyler bayanlar. Sonuç olarak daha satış neyden kapandı onu bile bilmiyoruz. Düşünsenize muhtemelen ürün stoğunun koca bir kısmı çok düşük fiyatlardan ülkemize satıldı. Beklenen kâr alınmadığı için kapanmış fiyat değişikliğine gidilecek olunabilir. Fırsatçılar yüzünden olabilir. Sistemsel bi hata olabilir. Boşuna tartışmanın bir mantığı yok artık. Dua edin en azından satın almış olanların satışları iptal olmasın.
Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.Olabilir biz araştırmamızı resmi ajazz sayfasına göre yapıp hata yapmış olduk.
Aha aaaa bunu demeyecektin iştee.Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.
Bak buda mantıklı herkes mcu'dan şikayet edince temu hemen iletişime geçmiş olabilir kardeşim sizin yüzünüzden millete indirim falan veriyoruz diye + Ajazz'ın mağzasında düşük iade Etiketi var ama bu kadar çok iade giderse adamların markada kötülenecek vs. BakacazAdamlar şaşırmıştır ucuza sattıkları mausların çoğunda iade edince millet satışı kapatıp ürünü incelmeye bile almış olabilirler.
Aha aaaa bunu demeyecektin iştee.
Pro için mi apex için mi ?Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.
öyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksinBak buda mantıklı herkes mcu'dan şikayet edince temu hemen iletişime geçmiş olabilir kardeşim sizin yüzünüzden millete indirim falan veriyoruz diye + Ajazz'ın mağzasında düşük iade Etiketi var ama bu kadar çok iade giderse adamların markada kötülenecek vs. Bakacaz
Hocam genellikle tam iade etmiyorlar zaten ürünü geri göndermelerini istiyor temu. Bazi arkadaslarda kivraniyor tum param da gelsin ürün de bende kalsin diyeadamlar genelde ürün ulaştıktan sonra parayı iade ediyolar gönderip göndermemek tüketicinin vicdanına kalıyor ben de diyorum ki sence kaç kişi gönderecek
he 2 tane aldım hacı birini ben kullancam diğerini arkadaşımın ihtiyacı var aldığım fiyata ona vercemapex knk