Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

pcbuilder

80+
Bunu sonradan farkettim hocam.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
temu'da pro sayfasında mcu yoktu, apex sayfasında ilk günden beri mcu vardı ve royuan yazıyordu.
Olabilir biz araştırmamızı resmi ajazz sayfasına göre yapıp hata yapmış olduk.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Doğukan
Sen ne anlatıyorsun hocam?
adamlar genelde ürün ulaştıktan sonra parayı iade ediyolar gönderip göndermemek tüketicinin vicdanına kalıyor ben de diyorum ki sence kaç kişi gönderecek

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Ya neyse beyler bayanlar. Sonuç olarak daha satış neyden kapandı onu bile bilmiyoruz. Düşünsenize muhtemelen ürün stoğunun koca bir kısmı çok düşük fiyatlardan ülkemize satıldı. Beklenen kâr alınmadığı için kapanmış fiyat değişikliğine gidilecek olunabilir. Fırsatçılar yüzünden olabilir. Sistemsel bi hata olabilir. Boşuna tartışmanın bir mantığı yok artık. Dua edin en azından satın almış olanların satışları iptal olmasın.
Stokları bitti de o yüzden adamlar iade yaptı diye 1000den fazla sattığı ürünü kapatmazdı.

pcbuilder

80+
Ayrıca sanırım bu ürün Amerika sitesinde 7 dolardan satıldı diye rivayetler vardı, aynı Temu bize ürünü 20-21 dolara sattı? Temu'nun yaptığı ahlaklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
kerem aydınalp
Olabilir biz araştırmamızı resmi ajazz sayfasına göre yapıp hata yapmış olduk.
Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Benim siparişiçin destek kaydı açtılar geldikten sonra ücret iadesi isteyin dediler bende öyle yapıcam ürün elime gelsin gelmesin farketmez ürün bilgisi yanlışsa bunu iade etmeye sonuna kadar hakkım var.
Aha aaaa bunu demeyecektin iştee.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Mehmetcan İvrendi
Adamlar şaşırmıştır ucuza sattıkları mausların çoğunda iade edince millet satışı kapatıp ürünü incelmeye bile almış olabilirler.
Bak buda mantıklı herkes mcu'dan şikayet edince temu hemen iletişime geçmiş olabilir kardeşim sizin yüzünüzden millete indirim falan veriyoruz diye + Ajazz'ın mağzasında düşük iade Etiketi var ama bu kadar çok iade giderse adamların markada kötülenecek vs. Bakacaz

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Doğukan
Bak buda mantıklı herkes mcu'dan şikayet edince temu hemen iletişime geçmiş olabilir kardeşim sizin yüzünüzden millete indirim falan veriyoruz diye + Ajazz'ın mağzasında düşük iade Etiketi var ama bu kadar çok iade giderse adamların markada kötülenecek vs. Bakacaz
öyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksin

Shix2x

80+ Bronze
adamlar genelde ürün ulaştıktan sonra parayı iade ediyolar gönderip göndermemek tüketicinin vicdanına kalıyor ben de diyorum ki sence kaç kişi gönderecek
Hocam genellikle tam iade etmiyorlar zaten ürünü geri göndermelerini istiyor temu. Bazi arkadaslarda kivraniyor tum param da gelsin ürün de bende kalsin diye

Top Bottom