Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Ulan ben mi istedim para iadesini. Konuşıup duruyorsunuz ahlak dağıtıyorsunuz. Kupon istedim bütün parayı verdiler. Size teklif etseler para sizde kalsın dersiniz sanki burada deseler para iadesi istermisiniz %90 ı geri ister.
Benim sözüm sana değil sorunu olmadığı halde para koparmaya çalışanlara.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Klavyem zaten mizar diye önceliğim mouse'tu fakat klavyeyi alacağım daha gelmeyecekse.
Mizar aula f75in yanına bırak şehirler arası mesafesine yaklasamaz bikere gasket dıy i kat kat iyi.

yaman..k

80+ Silver

pcbuilder

80+
Arkadaşlar Ajazz'ın websitesinde ürün Nordic ismiyle pazarlanıyordu. Biz Temu'dan satın alırken Temu'da ise Royuan şeklinde belirtiliyordu. Biz hangi MCU ile gelecek diye Ajazz firmasına e-postalar gönderdikten sonra Ajazz websitesi ürün özellikleri tablosundan Nordic'i kaldırıp Royuan'a çevirdi. O sırada fırsat bitecek diye çoğu kişi Royuan olduğunu bilse bile çoktan sipariş vermişti. Gelen ürünler ise bunlardan tamamen farklı olarak Panchip ile geldi. Firma kafasına göre MCU kullanırken sıkıntı yok, Nordic ismiyle pazarlarken sıkıntı yok da para iadesi istemek mi mantıksız?

Ve ekliyorum, Temu'nun uyduruk sistemiyle %99 indirim almak mı ya da 670 lira sepet tutarını geçtikten sonra siparişin bir kısmını iptal etmek mi daha etik?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Aula F75'in siyahi ile beyazı arasında bir fark var mı? Hangisini önerirsiniz?

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
kim ne niyetle hangi amaçla yaptığını biliyordur beyler. yaptığının etik olmadığını doğru olmadığını da biliyor. herşeyi bilip yapan adam sizin konuşmalarınızı görse ne farkeder? boşuna polemik yaratıyorsunuz.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Doğukan
Arkadaşlar Ajazz'ın websitesinde ürün Nordic ismiyle pazarlanıyordu. Biz Temu'dan satın alırken Temu'da ise Royuan şeklinde belirtiliyordu. Biz hangi MCU ile gelecek diye Ajazz firmasına e-postalar gönderdikten sonra Ajazz websitesi ürün özellikleri tablosundan Nordic'i kaldırıp Royuan'a çevirdi. O sırada fırsat bitecek diye çoğu kişi Royuan olduğunu bilse bile çoktan sipariş vermişti. Gelen ürünler ise bunlardan tamamen farklı olarak Panchip ile geldi. Firma kafasına göre MCU kullanırken sıkıntı yok, Nordic ismiyle pazarlarken sıkıntı yok da para iadesi istemek mi mantıksız?
tamamda pan mcuyu bile bu fiyatta alamıyorken neden bundan yakınırsın ki adamların yaptığı zaten etik değil ama 800 900 gibi bir fiyata şarj istasyonlu 8k hz ekranlı bir mouse alıyorsun bence bunu sorun etmemesi lazım insanların

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut
tamam da ürün zaten aşırı ucuza geliyor 800 900 liraya kablolu 220 ips encoder sorunlu mouse alırsınız anca hocam bu tarz şeyler göz ardı edilmeli tamam tüketici hakkı var ama etik değil bence bunu yapmak zaten 1/5 fiyatına sattıkları üründe bedavaya alma peşinde koşmak.

muhammet_ctnky

80+ Bronze
katılıyorum söylenen farklı yazan farklı gelen farklı ancak yinede üründe sorun yoksa bence talep açıp iade istemek açgözlülük

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
umut
tamamda pan mcuyu bile bu fiyatta alamıyorken neden bundan yakınırsın ki adamların yaptığı zaten etik değil ama 800 900 gibi bir fiyata şarj istasyonlu 8k hz ekranlı bir mouse alıyorsun bence bunu sorun etmemesi lazım insanların
sadece şarj istasyonunun bana kalırsa 1 1.5k fiyatı olmalı çünkü ülkemizde satılan 8k donglelar bile 800 900 TL'ye satılıyor razerin sarı sitede fiyatı 2k falan iken gifli şarj istasyonlu 8k dock bence çok daha fazla para etmeli. ve bu ürün toplam 700 800 civarına alındı kampanyasız şekilde

Top Bottom