Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
temuda ilk pro modeli açıldı 1400 liraya geliyordu hatta bende aldım direk o zaman nordic yazıyordu sonra bir iki arkadaş biraz bakındı mcu nordic olmayabilir dedi sordular satıcıya satıcı hayır nordic değil mcu dedi ama sıkıntı da değil çünkü mcu kötü değil

bunlar bu şekilde apexin parasını almaya çalışıyor apex sonradan açıldı ve hiç nordic yazmadılar mcuya
Bende zaten Apex adına dedim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
Hocam zaten Nordic yazmadı en azından konu açıldıktan Max 1 gün sonra Royuan diye yazdılar + mesela ben Mcu markaları vs. Çok anlamadığım için Gidip Chat Gpt'den en iyi 10 tanesini yazmasını istedim sonra bunun kini yazdım 10 üzerinden 9 puan dedi en iyiler arasında 3 veya 5 arasına rahatlıkla girer dedi bende okey dedim
Nordic pro modelde yazdı ilk alanlardanim ben de 1400 TL ye lakin nordic yazması iyi bir nordic ile geleceği anlamına gelmiyor düşük model nordic de olabilirdi ve ayrıca apex de hala ne var kesin belli değil bile proda pan 1080 var apexde belki farklıdır sonuçta sensör de 3950 olmuş oluyo

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
ÜRÜNDEN HEM TAM PARA İADESİ ALİP HEMDE ÜRÜNÜ GELEN BASKA BİRİ VAR Mİ ?

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Bune ya knk adamlar 100tl için desteği patlattı ajazz tamamen marketi kapatmış

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
Bunu yapan adamlar bir de kendine müslümanım der. Müslümanlığı geçtim şu yaşlarına kadar analarından babalarından hiç mi ahlak dersi almadılar.
Art niyetli olmadan arkadaşlar var yapan mesela @Sadece Ölüler Görür adam demiş kupon için ama para iadesi yapmsilar adam diyorki niyetim kupondu sadece buna laf yok ama bazıları bunu öğrendikten sonra parayı almak için yaptıysa yazık cidden 1500tl ye 750tl ye zengin olunmaz

Zechion

80+ Silver
Yani şimdi daha stok gelmez mi diyorsunuz arkadaşlar ona göre klavyeyi alacağım bare.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,383
İsim
Diyarhan
Ulan ben mi istedim para iadesini. Konuşıup duruyorsunuz ahlak dağıtıyorsunuz. Kupon istedim bütün parayı verdiler. Size teklif etseler para sizde kalsın dersiniz sanki burada deseler para iadesi istermisiniz %90 ı geri ister.

Top Bottom