Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.
Hiç bir zaman Nordic yazdığını görmedim ben Foto atarmısınız?

asaprocky

80+
Hocam benden tavsiye onunla diyolağa girmeyin doktor kendi haline bırakın dedi

-konu açıldığından beri Mcu olayı yüzünden yaygara koparan 70 dolarlık ürünü 10 dolara aldığı ve Mcu üstündeki yazan yazı farklı diye kıyameti koparan bir NPC o kadar
hic haketmiyorlar ne mouse ne klavye yazık

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Şurada 50 100 hadi 200tl olsun bu fiyatlar için yaklaşık 2000 kişi fiyat dengeleme istedi koca şirketi dolandırmak tır bu bu taktiği gidin trde yapın yiyorsa al birtane ekran kartı ertesi gün 2 bin TL indirime girince niye ben fiyat dengelemesi istiyom diyemionuz bunu senin için demiyom yanlış anlama ama çok suistimal sırf para için yapanlar oldu iyi de oldu bu olay kalkması lazım. Ben 1400tl ye aldım proyu ve 1 kez bile fiyat dengeleme şeyi için yazmadım
Türkiyede böyle saçmalıklar var diye ayrıca siteyi suistimal edenler var diye ben hakkımı kullanmayayım mı hocam? Ayrıca bana yaptığınız bu sitemi fiyat dengelemesi için değil farklı mcu var diyerek iade istiyenler için yapın. Dediklerinizi anlıyorum ve katılıyorum sayfa 300-400 civarı benimde böyle giderse temu tr pazarından çekilecek yazdığım yazılar var ama bence temudan kredi istemek kupon istemekde problem yok tamamen bu ürünü alıp başka şekilde iade etmek istiyenlerde problem var. Ülkeye giren her çin merkezli uygulama zaten bunu yaşadı, polomiğe çevirmeye gerek yok.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Türkiyede böyle saçmalıklar var diye ayrıca siteyi suistimal edenler var diye ben hakkımı kullanmayayım mı hocam? Ayrıca bana yaptığınız bu sitemi fiyat dengelemesi için değil farklı mcu var diyerek iade istiyenler için yapın. Dediklerinizi anlıyorum ve katılıyorum sayfa 300-400 civarı benimde böyle giderse temu tr pazarından çekilecek yazdığım yazılar var ama bence temudan kredi istemek kupon istemekde problem yok tamamen bu ürünü alıp başka şekilde iade etmek istiyenlerde problem var. Ülkeye giren her çin merkezli uygulama zaten bunu yaşadı, polomiğe çevirmeye gerek yok.
Benim demek istediğim zaten ürünü alıp 200tl indirime girince ya ben paramı istiyorum geri verin yok iade etcem diyenlere tamam istersiniz fiyat dengelemesini ama bunlar iyice zivanadan çıktı 10tl için bile fiyat dengelemesi istiyorum diyolar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Hocam benden tavsiye onunla diyolağa girmeyin doktor kendi haline bırakın dedi

-konu açıldığından beri Mcu olayı yüzünden yaygara koparan 70 dolarlık ürünü 10 dolara aldığı ve Mcu üstündeki yazan yazı farklı diye kıyameti koparan bir NPC o kadar
Mcu kötü de çıkmadı nordic çıksaydı da 52833 çıksaydı daha mı iyiydi 52833 pan1080den daha kötü zaten ? Hayır yani ajazz da gelip ben 5340 nordic kullandim dememiş ki nordic yazmış ama hangi nordic kaç tane nordic var say say bitmez

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,780
İsim
Kerem Çavuş
Benim demek istediğim zaten ürünü alıp 200tl indirime girince ya ben paramı istiyorum geri verin yok iade etcem diyenlere tamam istersiniz fiyat dengelemesini ama bunlar iyice zivanadan çıktı 10tl için bile fiyat dengelemesi istiyorum diyolar
aynısını ak820 proda whatgeekte de yapmışlardı 5 dolar için , adamlar türkiyeye satışı kapattı , yakında bunlar da öyle yapar haklı olarak

yaman..k

80+ Silver
İyi niyeti suiistimal etmede üstünüze yok.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
ajazz ın sitesi dediği avrupaya satış yapan yer, ilk gece alırken birileri satıcıya sordu satıcı yok hayır bu çin sürümü nordic falan yok diye düzeltti

pronun konusuna gidip görebilir isteyen
Zaten Temuda Nordic falan yazmıyordu Mcu modeli ve Rouyan yazıyordu

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
onda haklısınız hocam aynı şekilde düşünüyorum bende ama artık yapıcak bişey yok adamlarda anladı kapattı zaten

Top Bottom