Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

ruaF1912

80+ Bronze
bir şey sorucam arkadaşlar, 3 ayrı sipariş verdim aynı TC üzerinden 1 apex, 2 aula klavye, gümrükte ekstra vergi çıkarmı arkadaşlar? Müşteri hizmetleri robot gibi birşeyden anlamıyorlar

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Erdem çay
Üretim bitti mi

Beyaz bekliyordum sabah gelmeyince siyah aldım beyaz gelirse değişecektim artık gelmeyecek mi stok

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,408
İsim
Diyarhan
Hocam asıl siz kapatın konuyu adama laf ediyorsun bide doğru söylüyor o Mcu olayını bilmeden alan sayısı 3-5 kişi hadi onu geç adamlar Nordic falan hiç yazmadılar (ben görmedim) Paw3390 var dediler ve doğru içinde Paw3390 var sadece üzerindeki marka farklı gidin bakın özelliklerine birebir her şeyi aynı zaten muhtemelen Rebranding Mcu yani sırf bu yüzden para koparmaya çalışmak sadece aç gözlükük yani ürünün çalışıyorsa ve performansı sana söyledikleri gibiyse gerisi boş
Aynen firmayı dolandırdım. Adım Serdar Tezcan

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Sana demedilermi ürün gelirse elinize kullanın hediyemiz gelmezse de sorun yok ağlama al paranı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olmaz.
ürün elinize gelince sizde kalabilir dediler ve tam iade yaptılar ama olay ağlamak falan değil. Ben ürün bana gelmezse üzülürüm adamların bana sunduğu bir politika var fiyat dengeleme politikası ve bende onu kullandım bana gelin ürünün tam parasını iade edin demedim böyle saçma üsluplar ile kendinizi küçük düşürmenin manası yok.

Aurelia

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,934
Üyeler
166,294
Son üye
nouchitr
Top Bottom