Her neyse hocam işte bi 9'u yanlış yazmışım anlasın bı zahmet3390 değil 3395 pro 3950 apex
Aynen firmayı dolandırdım. Adım Serdar TezcanHocam asıl siz kapatın konuyu adama laf ediyorsun bide doğru söylüyor o Mcu olayını bilmeden alan sayısı 3-5 kişi hadi onu geç adamlar Nordic falan hiç yazmadılar (ben görmedim) Paw3390 var dediler ve doğru içinde Paw3390 var sadece üzerindeki marka farklı gidin bakın özelliklerine birebir her şeyi aynı zaten muhtemelen Rebranding Mcu yani sırf bu yüzden para koparmaya çalışmak sadece aç gözlükük yani ürünün çalışıyorsa ve performansı sana söyledikleri gibiyse gerisi boş
Çıkmaz sorun olmazbir şey sorucam arkadaşlar, 3 ayrı sipariş verdim aynı TC üzerinden 1 söz, 2 aula klavye, gümrükte ekstra vergi çıkarmı arkadaşlar? Müşteri hizmetleri robot gibi birşeyden anlamıyorlar
Yok bizim insanımız bir garip şimdi ooo 3390 mıymış ben iade ediyom bu ne diyip aglamasinlar diye dedimHer neyse hocam işte bi 9'u yanlış yazmışım anlasın bı zahmet
uzun süre gelmez gibi beyazı bekliyordum siyahtan da oldum ben kxksnfkeÜretim bitti mi
Beyaz bekliyordum sabah gelmeyince siyah aldım beyaz gelirse değişecektim artık gelmeyecek mi stok
umarım fazla koymazlarmuhtemelen 159 prodan pahalıya gelir diye düşünüyorum gelirse , dmk 300tlydi tekrar stoğa girdiğinde 700tlydi ona rağmen bitirmişler
Tamam teşekkür ederimÇıkmaz sorun olmaz
ürün elinize gelince sizde kalabilir dediler ve tam iade yaptılar ama olay ağlamak falan değil. Ben ürün bana gelmezse üzülürüm adamların bana sunduğu bir politika var fiyat dengeleme politikası ve bende onu kullandım bana gelin ürünün tam parasını iade edin demedim böyle saçma üsluplar ile kendinizi küçük düşürmenin manası yok.Sana demedilermi ürün gelirse elinize kullanın hediyemiz gelmezse de sorun yok ağlama al paranı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun olmaz.
fazla alanlar vardı belki 200 300 üstüne satarlar onlardan alırsınız en kötüumarım fazla koymazlar
Hacı senin olay ne sen ürünü alıp para iadesi de mi aldın hepsinden belesemi geldi hepsi ?Aynen firmayı dolandırdım. Adım Serdar Tezcan
lütfen :=)advklşawvkşwvk haykırdım göndermiyorum var mı
Alıntıyı görüntüle