Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ya hadi kapat konuyu okumadan yazıyorsun.
Hocam asıl siz kapatın konuyu adama laf ediyorsun bide doğru söylüyor o Mcu olayını bilmeden alan sayısı 3-5 kişi hadi onu geç adamlar Nordic falan hiç yazmadılar (ben görmedim) Paw3390 var dediler ve doğru içinde Paw3390 var sadece üzerindeki marka farklı gidin bakın özelliklerine birebir her şeyi aynı zaten muhtemelen Rebranding Mcu yani sırf bu yüzden para koparmaya çalışmak sadece aç gözlükük yani ürünün çalışıyorsa ve performansı sana söyledikleri gibiyse gerisi boş

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ferhat Karakoç
ya beyler bişey sorucam lütfen bilgisi olan cevaplasın ben ürünün satıştan kaldırılacağını bilmiyordum ve biraz pahalıya aldığım için fiyat eşitleme istedim adamlar tam iade yaptılar üründe dün gümrüğe gitmişti yani demek istediğim sizce gelir mi?
Muhtemelen gelir gibi.

Thadox

80+ Bronze
Henüz kargoya verilmemiş siparişler için sorun olmaz demi? Alırkende ön sipariş falan diyordu çünkü. Ben sabah siyah aldım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
ya beyler bişey sorucam lütfen bilgisi olan cevaplasın ben ürünün satıştan kaldırılacağını bilmiyordum ve biraz pahalıya aldığım için fiyat eşitleme istedim adamlar tam iade yaptılar üründe dün gümrüğe gitmişti yani demek istediğim sizce gelir mi?
Sana demedilermi ürün gelirse elinize kullanın hediyemiz gelmezse de sorun yok ağlama al paranı diye?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Henüz kargoya verilmemiş siparişler için sorun olmaz demi? Alırkende ön sipariş falan diyordu çünkü. Ben sabah siyah aldım
Sorun olmaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Hocam asıl siz kapatın konuyu adama laf ediyorsun bide doğru söylüyor o Mcu olayını bilmeden alan sayısı 3-5 kişi hadi onu geç adamlar Nordic falan hiç yazmadılar (ben görmedim) Paw3390 var dediler ve doğru içinde Paw3390 var sadece üzerindeki marka farklı gidin bakın özelliklerine birebir her şeyi aynı zaten muhtemelen Rebranding Mcu yani sırf bu yüzden para koparmaya çalışmak sadece aç gözlükük yani ürünün çalışıyorsa ve performansı sana söyledikleri gibiyse gerisi boş
3390 değil 3395 pro 3950 apex

multomus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mert kazancı
hocam olay ne bana anlatırmışsınız ürünü bugun sipariş verdim şimdi ne oldu durduruldu mcu olayı filan ne bir bana özetleyebilirmi konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom