Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,408
İsim
Diyarhan
Hacı senin olay ne sen ürünü alıp para iadesi de mi aldın hepsinden belesemi geldi hepsi ?
Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
ürün elinize gelince sizde kalabilir dediler ve tam iade yaptılar ama olay ağlamak falan değil. Ben ürün bana gelmezse üzülürüm adamların bana sunduğu bir politika var fiyat dengeleme politikası ve bende onu kullandım bana gelin ürünün tam parasını iade edin demedim böyle saçma üsluplar ile kendinizi küçük düşürmenin manası yok.
Şurada 50 100 hadi 200tl olsun bu fiyatlar için yaklaşık 2000 kişi fiyat dengeleme istedi koca şirketi dolandırmak tır bu bu taktiği gidin trde yapın yiyorsa al birtane ekran kartı ertesi gün 2 bin TL indirime girince niye ben fiyat dengelemesi istiyom diyemionuz bunu senin için demiyom yanlış anlama ama çok suistimal sırf para için yapanlar oldu iyi de oldu bu olay kalkması lazım. Ben 1400tl ye aldım proyu ve 1 kez bile fiyat dengeleme şeyi için yazmadım

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.
Yahu bana niye öyle demiyorlar adam bana lütfen ürünü iade edin diyor bunlar hep bana mı denk geliyor?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Hepsi için mi yani kaç mouse aldın kaçının para iadesi yapıldı

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Arkadaşlar 30 dakika uğraştan sonra 327 TL kısmi ödeme teklif ediyor (1200 TL ürünün fiyatı)
1730646568517.png

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,208
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam size vergiyi de verdiler mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,408
İsim
Diyarhan
Yahu bana niye öyle demiyorlar adam bana lütfen ürünü iade edin diyor bunlar hep bana mı denk geliyor?
Bende iade beklemedim üzgünüz alın kupon demesini bekledim. Tak diye parayı verdi. Bende buradaki onurlu haysiyetli şerefli üyeler gibi olup yok para sizde kalsın diyemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi için mi yani kaç mouse aldın kaçının para iadesi yapıldı
1 tane mouse

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hacı senin olay ne sen ürünü alıp para iadesi de mi aldın hepsinden belesemi geldi hepsi ?
Hocam benden tavsiye onunla diyolağa girmeyin doktor kendi haline bırakın dedi

-konu açıldığından beri Mcu olayı yüzünden yaygara koparan 70 dolarlık ürünü 10 dolara aldığı ve Mcu üstündeki yazan yazı farklı diye kıyameti koparan bir NPC o kadar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
Bende iade beklemedim üzgünüz alın kupon demesini bekledim. Tak diye parayı verdi. Bende buradaki onurlu haysiyetli şerefli üyeler gibi olup yok para sizde kalsın diyemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane mouse
Hayırlı olsun

Top Bottom