Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,391
İsim
Bilal Tepe
aynısını ak820 proda whatgeekte de yapmışlardı 5 dolar için , adamlar türkiyeye satışı kapattı , yakında bunlar da öyle yapar haklı olarak
Kapatmasinlar ama sırf ipneligine ben olsam 1070,01tl yaparım kimse alamaz ürünü öyle izlerler 👍😃👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

onda haklısınız hocam aynı şekilde düşünüyorum bende ama artık yapıcak bişey yok adamlarda anladı kapattı zaten
Daha da bu tarz indirimler gelmez gelsede cidden hemen ayikirlar çünkü başka bir ürün gelse bu millet Gine yok şöyle böyle diyip 10tl 50 kuruş için fiyat dengelemesi isteyecek

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,409
İsim
Diyarhan
Hiç bir zaman Nordic yazdığını görmedim ben Foto atarmısınız?
Yok yazmadılar bende şizofreni var. Normalde destek de bana parayı vermedi onu da kafamdan uyduruyorum. Şimdi kafama alüminyum folyo geçireceğim uzaylılar beni kaçırmasın.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,780
İsim
Kerem Çavuş
Kapatmasinlar ama sırf ipneligine ben olsam 1070,01tl yaparım kimse alamaz ürünü öyle izlerler 👍😃👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha da bu tarz indirimler gelmez gelsede cidden hemen ayikirlar çünkü başka bir ürün gelse bu millet Gine yok şöyle böyle diyip 10tl 50 kuruş için fiyat dengelemesi isteyecek
satıcıya pek giren çıkan olmuyor verilen fiyat iadesini temu sağlıyor , kapanırsa kökten onlar kapatır

asaprocky

80+
Zaten Temuda Nordic falan yazmıyordu Mcu modeli ve Rouyan yazıyordu
temuda ilk pro modeli açıldı 1400 liraya geliyordu hatta bende aldım direk o zaman nordic yazıyordu sonra bir iki arkadaş biraz bakındı mcu nordic olmayabilir dedi sordular satıcıya satıcı hayır nordic değil mcu dedi ama sıkıntı da değil çünkü mcu kötü değil

bunlar bu şekilde apexin parasını almaya çalışıyor apex sonradan açıldı ve hiç nordic yazmadılar mcuya

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Şimdi bu bidaha gelmeyecek mi yoksa yeniden stoklara gelir mi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
Mcu kötü de çıkmadı nordic çıksaydı da 52833 çıksaydı daha mı iyiydi 52833 pan1080den daha kötü zaten ? Hayır yani ajazz da gelip ben 5340 nordic kullandim dememiş ki nordic yazmış ama hangi nordic kaç tane nordic var say say bitmez
Hocam zaten Nordic yazmadı en azından konu açıldıktan Max 1 gün sonra Royuan diye yazdılar + mesela ben Mcu markaları vs. Çok anlamadığım için Gidip Chat Gpt'den en iyi 10 tanesini yazmasını istedim sonra bunun kini yazdım 10 üzerinden 9 puan dedi en iyiler arasında 3 veya 5 arasına rahatlıkla girer dedi bende okey dedim

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
omer
İşte çevremiz böyle insanlarla dolu dikkat edin arkadaşlar. 10-20 dolar için bunu yapanlar daha büyük paralar için neler yapar düşünün.

Top Bottom