KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,463
Sende haklısın Hocam zaten onu diyenlerin çoğunun yaşı Max 18Yok bizim insanımız bir garip şimdi ooo 3390 mıymış ben iade ediyom bu ne diyip aglamasinlar diye dedim
Sende haklısın Hocam zaten onu diyenlerin çoğunun yaşı Max 18Yok bizim insanımız bir garip şimdi ooo 3390 mıymış ben iade ediyom bu ne diyip aglamasinlar diye dedim
Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.Hacı senin olay ne sen ürünü alıp para iadesi de mi aldın hepsinden belesemi geldi hepsi ?
Şurada 50 100 hadi 200tl olsun bu fiyatlar için yaklaşık 2000 kişi fiyat dengeleme istedi koca şirketi dolandırmak tır bu bu taktiği gidin trde yapın yiyorsa al birtane ekran kartı ertesi gün 2 bin TL indirime girince niye ben fiyat dengelemesi istiyom diyemionuz bunu senin için demiyom yanlış anlama ama çok suistimal sırf para için yapanlar oldu iyi de oldu bu olay kalkması lazım. Ben 1400tl ye aldım proyu ve 1 kez bile fiyat dengeleme şeyi için yazmadımürün elinize gelince sizde kalabilir dediler ve tam iade yaptılar ama olay ağlamak falan değil. Ben ürün bana gelmezse üzülürüm adamların bana sunduğu bir politika var fiyat dengeleme politikası ve bende onu kullandım bana gelin ürünün tam parasını iade edin demedim böyle saçma üsluplar ile kendinizi küçük düşürmenin manası yok.
Yahu bana niye öyle demiyorlar adam bana lütfen ürünü iade edin diyor bunlar hep bana mı denk geliyor?Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.
bılemıyorum hocam olmadı ucuz pro dusurmeye calısırımfazla alanlar vardı belki 200 300 üstüne satarlar onlardan alırsınız en kötü
Hepsi için mi yani kaç mouse aldın kaçının para iadesi yapıldıKupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.
KARDEŞİM. Pronun satıcısı sokağın bakkalı Ali amca mı?anlamak mı istemiyorsunuz? bu pronun sayfasındaydı. APEX SAYFASINDA hiçbir zaman nordic mcu yazmadı
Hocam size vergiyi de verdiler mi?Kupon istedim destekten vermeyince sonra durumu anlattım. Biz satın aldığımızda Ajazz ın sitesinde Nordic yazıyordu hepimiz onun gazıyla aldık sonra mail attıktan sonra 5 gün sonra bilgileri değişti dedim. Kusura bakmayın alın paranız dediler.
Bende iade beklemedim üzgünüz alın kupon demesini bekledim. Tak diye parayı verdi. Bende buradaki onurlu haysiyetli şerefli üyeler gibi olup yok para sizde kalsın diyemedim.Yahu bana niye öyle demiyorlar adam bana lütfen ürünü iade edin diyor bunlar hep bana mı denk geliyor?
1 tane mouseHepsi için mi yani kaç mouse aldın kaçının para iadesi yapıldı
Hocam benden tavsiye onunla diyolağa girmeyin doktor kendi haline bırakın dediHacı senin olay ne sen ürünü alıp para iadesi de mi aldın hepsinden belesemi geldi hepsi ?
apex gelmeden önce satıcı nordic değil royuan mcu diye düzeltti kardeşim benimKARDEŞİM. Pronun satıcısı sokağın bakkalı Ali amca mı?
Hayırlı olsunBende iade beklemedim üzgünüz alın kupon demesini bekledim. Tak diye parayı verdi. Bende buradaki onurlu haysiyetli şerefli üyeler gibi olup yok para sizde kalsın diyemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane mouse