Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Doğukan
Hocam genellikle tam iade etmiyorlar zaten ürünü geri göndermelerini istiyor temu. Bazi arkadaslarda kivraniyor tum param da gelsin ürün de bende kalsin diye
çoğu maalesef müşteri memnuniyeti için ürün yoldayken iade alıyor ürün geldikten sonrada dediğim gibi gönderip göndermemek tüketicinin eline kalıyor forumda birçok örneği var bahsettiğim şey ürün eline ulaştıktan sonra iade isteyenler değil anlamışsındır zaten o kadarını

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
he knk öyle mi olmuş max 100-200 TL kredi verirler.
Ürünü ilk iade etmeye çalışanlardan birisin dongle çalıştığıu halde bozuk diyip iade almaya çalışmana bir şey demiyorum bile. Ondan sonra elindeki sağlam ürün için tam iade istemene hiçbişey demiyorum.

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
ee knk ne demeye çalıştın anlamadım ben seni, aldım diyorum 2 tanesinin vergisiz fiyatı 850 TL, vergiyle berbaer 1400 e aldım yazmışım niye böyle bi yorum yaptın onu anlayamadım ben
Kusura bakma yanlış kişi olarak düşünüp cevap vermişim şimdi tekrar okuyunca farkettim

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Ya neyse beyler bayanlar. Sonuç olarak daha satış neyden kapandı onu bile bilmiyoruz. Düşünsenize muhtemelen ürün stoğunun koca bir kısmı çok düşük fiyatlardan ülkemize satıldı. Beklenen kâr alınmadığı için kapanmış fiyat değişikliğine gidilecek olunabilir. Fırsatçılar yüzünden olabilir. Sistemsel bi hata olabilir. Boşuna tartışmanın bir mantığı yok artık. Dua edin en azından satın almış olanların satışları iptal olmasın.
bence olmaz cuma aldım bugün kargoya verdiler öyle bir şey olsa iptal ederleri 2 tane apex aldım mavi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalmadı artık alacak bısey he verırsen 159 pro alırım
şu altıgen rgb şeylerinden alayım diyorum birde bulabilsem 50x50 mouse pad yada 60 x50 mouse pad alcam da yok

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Çaydaş
300 e 500 e mouse almışım yatar kalkar dua ederim bunun için, apex de bugun denk geldi hiç rengine bakmadan sipariş ettim, bazı şeylerde 3ü 5i aramamak lazım , madem mırın gırın edeceksin alma daha iyi , kurunun yanında yaşta yanıyor daha sonrasında

ANYA

80+ Bronze
Nordic tanesi 0.80 civari dolar satiyordu
Pmw en pahalisi 3366 di logitech kullandigi yuzunde 3 dolar civariydi simdi 3370 ustu ucuz satiyorlar vgn marka sayesine herkes suphellendiler niye ucuz satiyor diye simdi cogu cin markalari ucuz satiyorlar razer logo koyunca 150 dolar iyi anlami gelmez, apex 8k hz calismiyorsa nordic degildir suphe etmesinler 8k hz pr zaten 100tl ediyo onu

Top Bottom