Gurkanpiro
80+ Platinum
mcu net bekendir he sasmazattack shark x6 beyler malum soru xD
mcu net bekendir he sasmazattack shark x6 beyler malum soru xD
proda ki taktikle 600 700 e gelebilir gibi bu mouse pro ile aynı mı ben çok anlamıyorum1000 Çok değil mi?
Harbi onu bile denedim çözmedi .Çalışıyor olsa burda bi saat yazılım mı aranırdın zaten
mavi aldım ya 2 tane bekleyesim gelmedi diğerlerini iyi ki de beklememişim ayrı satmam gibi de takas düşünebilirim tekini kardeşime aldım çünkü normalde 3 tane alsam iyimiş satardımhangı renkler var aldıgını fıyata verırsen dusunebılırım
klavye maalesef kendım kullanacagımmavi aldım ya 2 tane bekleyesim gelmedi diğerlerini iyi ki de beklememişim ayrı satmam gibi de takas düşünebilirim tekini kardeşime aldım çünkü normalde 3 tane alsam iyimiş satardım
İyide adamlar sana ürünü gönder iade edelim demiş zaten sanki iade almıyorlar gibi konuşuyorsun, hem ürünün sende kalmasını hemde paranı vermelerini istiyorsun . Tamam bunu yapan firmalar var biliyorum ama adamlar bunu yapmak zorunda değilİnanmayana video atabilirim
Aslında bi kereliğine bile olsa çalışmıştı. Nasıl bir problem olabilir ki dongle da bi oluyo bi olmuyo.Harbi onu bile denedim çözmedi .
durmuyor demi klavye indirimiklavye maalesef kendım kullanacagım
Yani bozuk ürün adamlarına işine yaramayacak 20 gün iade olmasını beklemek istemiyorum şahsen ama sanırım iade etmek zorunda kalacağım yapacak bir şey yok.İyide adamlar sana ürünü gönder iade edelim demiş zaten sanki iade almıyorlar gibi konuşuyorsun, hem ürünün sende kalmasını hemde paranı vermelerini istiyorsun . Tamam bunu yapan firmalar var biliyorum ama adamlar bunu yapmak zorunda değil
mavi belki olur kaça alıyonnAj159 Apex satan var mı?
beken bu kadar kötümümcu net bekendir he sasmaz