❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

öyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksin
Hocam kb ama öyle yazmışsın ki sanki bir yandan 600TL'ye kaliteli güncel en iyilerden bir mouse alıp + utanmadan para koparmaya çalışanları koruyormuş gibi haklı buluyirmus gibi bir yandanda Onları kötülüyormus gibi😂

Ne oluyor anlamadım özellikler yanlış falan yazıyor, son 3 sayfayı özetleyebilecek var mı?

Ürünü ilk iade etmeye çalışanlardan birisin dongle çalıştığıu halde bozuk diyip iade almaya çalışmana bir şey demiyorum bile. Ondan sonra elindeki sağlam ürün için tam iade istemene hiçbişey demiyorum.
Dongle çalışıyor mu? Çalışıyorsa gel çalıştır hocam iade etmem. Düzelttikten sonra bilgisayar restart attım daha da düzelmedi.

Hocam kb ama öyle yazmışsın ki sanki bir yandan 600TL'ye kaliteli güncel en iyilerden bir mouse alıp + utanmadan para koparmaya çalışanları koruyormuş gibi haklı buluyirmus gibi bir yandanda Onları kötülüyormus gibi😂
Dümdüz dalga geçmiş adam haklı olarak

Ne oluyor anlamadım özellikler yanlış falan yazıyor, son 3 sayfayı özetleyebilecek var mı?
Apex in stokları mağazada bitti. Mağaza kapatınca kapatmasının sebebi iadeler olduğuna dair iddialar atıldı birbirine hallenen üyeler var işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,103
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri