ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,918
Sizde h.o ozamanPro için konuşuyorum apex almadım.
Sizde h.o ozamanPro için konuşuyorum apex almadım.
çoğu maalesef müşteri memnuniyeti için ürün yoldayken iade alıyor ürün geldikten sonrada dediğim gibi gönderip göndermemek tüketicinin eline kalıyor forumda birçok örneği var bahsettiğim şey ürün eline ulaştıktan sonra iade isteyenler değil anlamışsındır zaten o kadarınıHocam genellikle tam iade etmiyorlar zaten ürünü geri göndermelerini istiyor temu. Bazi arkadaslarda kivraniyor tum param da gelsin ürün de bende kalsin diye
Ürünü ilk iade etmeye çalışanlardan birisin dongle çalıştığıu halde bozuk diyip iade almaya çalışmana bir şey demiyorum bile. Ondan sonra elindeki sağlam ürün için tam iade istemene hiçbişey demiyorum.he knk öyle mi olmuş max 100-200 TL kredi verirler.
Kusura bakma yanlış kişi olarak düşünüp cevap vermişim şimdi tekrar okuyunca farkettimee knk ne demeye çalıştın anlamadım ben seni, aldım diyorum 2 tanesinin vergisiz fiyatı 850 TL, vergiyle berbaer 1400 e aldım yazmışım niye böyle bi yorum yaptın onu anlayamadım ben
kalmadı artık alacak bısey he verırsen 159 pro alırımknk istersen vereyim bende 200 tllik var alacak bir şey bulamazsam atayım kodunu![]()
bence olmaz cuma aldım bugün kargoya verdiler öyle bir şey olsa iptal ederleri 2 tane apex aldım maviYa neyse beyler bayanlar. Sonuç olarak daha satış neyden kapandı onu bile bilmiyoruz. Düşünsenize muhtemelen ürün stoğunun koca bir kısmı çok düşük fiyatlardan ülkemize satıldı. Beklenen kâr alınmadığı için kapanmış fiyat değişikliğine gidilecek olunabilir. Fırsatçılar yüzünden olabilir. Sistemsel bi hata olabilir. Boşuna tartışmanın bir mantığı yok artık. Dua edin en azından satın almış olanların satışları iptal olmasın.
şu altıgen rgb şeylerinden alayım diyorum birde bulabilsem 50x50 mouse pad yada 60 x50 mouse pad alcam da yokkalmadı artık alacak bısey he verırsen 159 pro alırım
Sorun yok hocam klavye de çok iyi. Mouse alsan klavye almadım diye üzülürdün emin olüretimi durduruldu diyor ah benim ahmak kafam klavye yerıne mouse alsaydım
klavye pazartesiye kalırdı cekerdım onuSorun yok hocam klavye de çok iyi. Mouse alsan klavye almadım diye üzülürdün emin ol![]()