Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Mehmetcan İvrendi
öyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksin
Hocam kb ama öyle yazmışsın ki sanki bir yandan 600TL'ye kaliteli güncel en iyilerden bir mouse alıp + utanmadan para koparmaya çalışanları koruyormuş gibi haklı buluyirmus gibi bir yandanda Onları kötülüyormus gibi😂

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne oluyor anlamadım özellikler yanlış falan yazıyor, son 3 sayfayı özetleyebilecek var mı?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
Ürünü ilk iade etmeye çalışanlardan birisin dongle çalıştığıu halde bozuk diyip iade almaya çalışmana bir şey demiyorum bile. Ondan sonra elindeki sağlam ürün için tam iade istemene hiçbişey demiyorum.
Dongle çalışıyor mu? Çalışıyorsa gel çalıştır hocam iade etmem. Düzelttikten sonra bilgisayar restart attım daha da düzelmedi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet sunal
Hocam kb ama öyle yazmışsın ki sanki bir yandan 600TL'ye kaliteli güncel en iyilerden bir mouse alıp + utanmadan para koparmaya çalışanları koruyormuş gibi haklı buluyirmus gibi bir yandanda Onları kötülüyormus gibi😂
Dümdüz dalga geçmiş adam haklı olarak

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Ne oluyor anlamadım özellikler yanlış falan yazıyor, son 3 sayfayı özetleyebilecek var mı?
Apex in stokları mağazada bitti. Mağaza kapatınca kapatmasının sebebi iadeler olduğuna dair iddialar atıldı birbirine hallenen üyeler var işte.

Zechion

80+ Silver
Satan var mı beyler Apex'i

Top Bottom