Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

pcbuilder

80+
(SS silindi.)
Bu şekilde yazarak para iadesi aldım, ürün yolda. Daha önce de iade aldım ve o zaman için sorduğumda ürün elinize ulaşırsa hediyemiz olur demişlerdi. Paralarını gasp mı etmiş oldum şimdi ben?

Son düzenleme:

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazarak para iadesi aldım, ürün yolda. Daha önce de iade aldım ve o zaman için sorduğumda ürün elinize ulaşırsa hediyemiz olur demişlerdi. Paralarını gasp mı etmiş oldum şimdi ben?
Bunun için destek talebi mi oluşturdunuz yoksa müşteri hizmetleri yazısı mı ve evet öyle olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmet sunal
Alıntıyı görüntüle
Keşke buraya atmasaydın bunu yaklaşık 5 bin tane iade talebi alacaklar şimdi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Volkan

Amd34

80+ Silver
öyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksin
İade etmiyorlar knk çakallar parayı geri alıp ürünü beleşe getirme peşinde :D

pcbuilder

80+
Bunun için destek talebi mi oluşturdunuz yoksa müşteri hizmetleri yazısı mı ve evet öyle olmuş.
Mh'ye yazmıştım, talep açmışlardı ve olumsuz cevap gelmişti(tam para iadesi için ürünü geri gönderin diyorlardı, bana ürün henüz ulaşmadı) Ben de olumsuz cevaba yanıt olarak bu şekilde yazdım ve olumlu döndüler.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle
sil knk art niyetli çok bununda içine edecekler şimdi gördük başta yaptılar vergi düşürüldü 30 dolara aç gözlülük yapmayın yazık

Top Bottom