Bunun için destek talebi mi oluşturdunuz yoksa müşteri hizmetleri yazısı mı ve evet öyle olmuş.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazarak para iadesi aldım, ürün yolda. Daha önce de iade aldım ve o zaman için sorduğumda ürün elinize ulaşırsa hediyemiz olur demişlerdi. Paralarını gasp mı etmiş oldum şimdi ben?
evetAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazarak para iadesi aldım, ürün yolda. Daha önce de iade aldım ve o zaman için sorduğumda ürün elinize ulaşırsa hediyemiz olur demişlerdi. Paralarını gasp mı etmiş oldum şimdi ben?
duruyordurmuyor demi klavye indirimi
Keşke buraya atmasaydın bunu yaklaşık 5 bin tane iade talebi alacaklar şimdiAlıntıyı görüntüle
link var mıduruyor
İade etmiyorlar knk çakallar parayı geri alıp ürünü beleşe getirme peşindeöyle deme ama adamlar 2 günlük yemek parasına 8k hz mouse ve şarj istasyonlu mouse aldı içinde ki mcu ajazzda belirtmemelerine rağmen pan çıktı diye iade etmeleri çok etik o yüzden türke indirim falan vermeyeceksin
Mh'ye yazmıştım, talep açmışlardı ve olumsuz cevap gelmişti(tam para iadesi için ürünü geri gönderin diyorlardı, bana ürün henüz ulaşmadı) Ben de olumsuz cevaba yanıt olarak bu şekilde yazdım ve olumlu döndüler.Bunun için destek talebi mi oluşturdunuz yoksa müşteri hizmetleri yazısı mı ve evet öyle olmuş.
Aklınızda bir fiyat var mı hocam?mavi belki olur kaça alıyonn
sil knk art niyetli çok bununda içine edecekler şimdi gördük başta yaptılar vergi düşürüldü 30 dolara aç gözlülük yapmayın yazıkAlıntıyı görüntüle
iyibu klavye benim GP orge'den iyi mi?