Uçağı mı düşürsünler hocam?Ben tee ilk pro için Roma mızrağı saplandığında yazmıştım buna benzer. Ürün gelince gönderin demişlerdi. Ben de o kadar bekleyemem yarı yolda alamaz mısınız geri demiştim
Hocam kesinlikle çok haklısın bu fiyata turkiyede bişey alamazlar üstüne sorunsuz bile olsa bedavaya getirmek bence tamamen doyumsuzluk sorunlu olanlara bisey demiyorumTek yolu Türklere satışı kapatmak çünkü kanımıza işlemiş boşluk bulunca faydalanmak
Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerekHocam adamlar mouse almadan para iadesi yapması saçma değilmi bence bunu engelleyebilirler
Valla camiyi sol koluna alıp ileriden dönsünler yapacak bişi yok dkslskfl.Uçağı mı düşürsünler hocam?
Kanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir? Eli ayarı tutmuyor bu desteklerin.Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek
Reis senin mouse kac günde geldiTemu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek
Çok saçma işliyor bana bütün parayı vermemesi gerekir adam tuttu hepsini bi anda iade ettiKanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir?
Gelmedi knk bu hafta gelirReis senin mouse kac günde geldi
Biz çünkü 2.günden itibaren içinde ki mcu tartışma oldu ve nordic gelmeyeceğini herkes biliyordu şans diyerek aldıkArkadaşlar Ajazz firması kendi sitesinde sırf elin Amerikalısına ve Avrupalısına yaranıp ürününü satmak için MCU'suna Nordic yazıyorsa ve ancak biz e-posta gönderdikten sonra Royuan'a güncelliyorsa ve farklı pazarlara farklı MCU'lar iteliyorsa suçlu biz mi oluyoruz firma mı?