Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Amd34

80+ Silver
Bu adminler niye uyuyor arkadaş kitleseler ya konuyu adamlar dolandırıyor bide paramı aldım diye ss atıyor görende gidip yapmaya çalışıyor eline ulaşmayan ürüne bozuk diyip hırsızlık yapmayın beyler yanlış

Amd34

80+ Silver
Hocam adamlar mouse almadan para iadesi yapması saçma değilmi bence bunu engelleyebilirler
Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Çaydaş

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
The End
Ne aç gözlü şahıslar var şu tr de birde bu kişiler önüne gelene hırsız felan der ya, elinden gelse neler yaparlar.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Yağız Berk Özel
Temu'nun müşteri memnuniyeti diyelim ben pahalıya aldım diye kupon vs istedim tuttular bi anda bütün parayı verdiler bunu yapmamaları gerek
Kanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir? Eli ayarı tutmuyor bu desteklerin.

Amd34

80+ Silver
Kanka bozuk docklu gelen fareye önerdikleri kısmi iade 200 TL başkalarına saçma sapan şeylerde tam iade veriyorlar hani ben iade edeceğim sorun değil ama 200 TL kısmi iade nedir?
Çok saçma işliyor bana bütün parayı vermemesi gerekir adam tuttu hepsini bi anda iade etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis senin mouse kac günde geldi
Gelmedi knk bu hafta gelir

pcbuilder

80+
Arkadaşlar Ajazz firması kendi sitesinde sırf elin Amerikalısına ve Avrupalısına yaranıp ürününü satmak için MCU'suna Nordic yazıyorsa ve ancak biz e-posta gönderdikten sonra Royuan'a güncelliyorsa ve farklı pazarlara farklı MCU'lar iteliyorsa suçlu biz mi oluyoruz firma mı?

Amd34

80+ Silver
Arkadaşlar Ajazz firması kendi sitesinde sırf elin Amerikalısına ve Avrupalısına yaranıp ürününü satmak için MCU'suna Nordic yazıyorsa ve ancak biz e-posta gönderdikten sonra Royuan'a güncelliyorsa ve farklı pazarlara farklı MCU'lar iteliyorsa suçlu biz mi oluyoruz firma mı?
Biz çünkü 2.günden itibaren içinde ki mcu tartışma oldu ve nordic gelmeyeceğini herkes biliyordu şans diyerek aldık

Oguz...

80+ Bronze
Sana gelen müşteri temsilcisi uğraşmak istemediğinden büyük ihtimal bir şeyler yaptı kendi parası değil sonuçta

Top Bottom